Кубок «Черкаського Дніпра» виграв ФК «Дніпро-80-Поляни»

У Черкасах змагалися юні футболісти з усього регіону. Кубок «Черкаського Дніпр» зібрав у місті 12-ть кращих команд області. За трофей професійного клубу змагалися 10-річні юнаки. Найсильнішою виявилася збірна «Дніпро-80-Поляни».

У Черкасах змагалися юні футболісти з усього регіону. Кубок «Черкаського Дніпр» зібрав у місті 12-ть кращих команд області. За трофей професійного клубу змагалися 10-річні юнаки. Найсильнішою виявилася збірна «Дніпро-80-Поляни».

Масштабний турнір із юнацького футболу фінішував у Черкасах. Вихованці дитячо-юнацьких команд із різних куточків області змагалися за Кубок "Черкаського Дніпра". На головний трофей претендували 12-ть збірних. Із низ дев’ять команд із Черкас та три з Чигирина, Христинівки та Білозір’я. Тривала футбольна першість два дні. Змагалися юні футболісти на паркеті ПС "Будівельник", пише Черкаський спорт.

 Сергій Лашкул, перший заступник генерального директора клубу: "Кубок один буде перехідним, який більший, він буде знаходитися в музеї клуба. Ми будемо гравірувати команду-переможця. Другий кубок буде отримувати команда, яка в цьому році виграє турнір. Хороші призи ми організували. Перша команда, яка отримає перше місце отримує форму, м’ячі. Клуб велику увагу приділяє і буде приділяти дитячому футболу. Для нас дуже важливо, щоб майбутнє клубу було пов’язане саме з черкащанками".

Юнацький турнір з футзалу Кубок Черкаського Дніпра зібрав в обласному центрі найкращі команди. Після групового етапу на майданчику лишилися кращі з кращих. За бронзу боролися черкаський «Цетус» та  христинівська «Фортуна». Остання здолала господарів майданчику з мінімальним відривом.

Володимир Мітасов, гравець ФК «Фортуна»: «Складний був матч але ми виграли. Чесна перемога. Дуже складно було вигравати. Ми грали як команда. Як справжня команда».

За кожним протистоянням стежила рекордна кількість вболівальників. Найбільше раділи самі учасники. Цей турнір – цінна нагода випробувати свої сили та здобути новий досвід, кажуть футболісти.

Єгор Стемблер, гравець СДЮШОР «Цетус»: «Головне була перемога та досвід, який ми отримуємо під час ігор. Все проводиться дуже гарно, є лікарі, показаний рахунок. Час зупиняють, коли якась травма чи затримка».

Кубок «Черкаського Дніпра» – це цінна нагода побачити талановитих дітей, кажуть організатори. Кращі з кращих у майбутньому можуть потрапити в академію клубу. А згодом – і поповнити основну команду.

Володимир Лашкул, генеральний директор ФК «Черкаський Дніпро»: «Треба продовжувати цю роботу проводити, закликати тренерів «Черкаського Дніпра», щоб дивилися. Бо є дійсно таланти на Черкащині. Це виховання нашого майбутнього. Це майбутні зірки нашої збірної».

Після низки цікавих протистоянь, Кубок «Черкаського Дніпра» виборює місцева команда «Дніпро-80-Поляни». Срібло також лишається у Черкасах – у ФК «Ураган». Третю сходинку турніру займає команда «Фортуна» з Христинівка. Всі учасники отримують сувеніри, м’ячі та футболки від клубу «Черкаський Дніпро». 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  2. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  3. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  4. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  5. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  6. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  7. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
  8. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  9. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ