КП «Черкаситеплокомуненерго» – у трійці кращих теплопостачальних підприємств України

КП «Черкаситеплокомуненерго» вкотре визнано одним з кращих підприємств теплопостачальної галузі України. Це засвідчує грамота Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також – Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго”, яку у середу, 11 листопада, у Києві урочисто вручили директору КП «Черкаситеплокомуненерго» Миколі Кушніру.КП «Черкаситеплокомуненерго» вкотре визнано одним з кращих підприємств теплопостачальної галузі України. Це засвідчує грамота  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також – Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго”, яку у середу, 11 листопада, у Києві урочисто вручили директору КП «Черкаситеплокомуненерго» Миколі Кушніру.

За його словами, для КП «Черкаситеплокомуненерго» – це далеко не перша подібна відзнака. Приміром, за підсумками роботи у 2014 році підприємство зайняло друге місце. Тоді як результати діяльності за перше півріччя цього року вивело КП «Черкаситеплокомуненерго» на почесне третє місце серед майже сотні подібних теплопостачальних підприємств усієї України. 

– Приємно, що роботу нашого підприємства визнають на державному рівні. До того ж для КП «Черкаситеплокомуненерго» вже стало доброю традицією ледь не щороку  потрапляти у трійку лідерів тепловиків України,–  наголосив Микола Іванович.

А також відзначив, що подібні рейтинги складаються урядовцями шляхом тривалого клопітливого аналізу діяльності теплопостачальних підприємств усієї України приблизно за 45 показниками. Таким чином на державному рівні є можливість сформувати об’єктивну картину ефективності роботи тепловиків в регіонах.

Директор КП «Черкаситеплокомуненерго» акцентував, що їх підприємство  – серед лідерів теплопостачальної галузі України завдяки надійності та високій якості надання послуг населенню впродовж усього року.

Тоді як це, виявляється, велика рідкість в регіонах. Адже, окрім Черкас, ще близько 5-6 міст в Україні мають гаряче водопостачання цілий рік. У решти ж – його подача припиняється відразу після закінчення опалювального сезону. Тож люди змушені майже по пів року користуватись виключно холодною водою, яка тече з їх кранів.

Серед досягнень КП «Черкаситеплокомуненерго» Микола Кушнір називає і мінімізацію затрат  на вироблення теплової енергії, коефіцієнт корисної дії якої складає майже 96 відсотків. А також  – зниження до мінімуму втрат тепла при транспортуванні теплоносія до осель споживачів.

Микола Іванович переконує, що таких результатів вдалось досягнути завдяки впровадженню на їх підприємстві сучасних енергоощадних технологій та обладнання.

Приміром, встановивши на котельнях чотири потужних електростанції, підприємство отримало можливість виробляти власну електроенергію, яка повністю покриває внутрішні потреби тепловиків.

Крім цього, ще одним свідченням  ефективності роботи КП «Черкаситеплокомуненерго» є стабільний фінансовий стан підприємства, де, на відміну від багатьох інших підприємств теплопостачальної галузі України,  відсутня заборгованість із  виплати заробітної плати працівникам.

А головне – підприємство в повному обсязі розрахувалось за використаний спожитий газ, тому отримало ліміти  на блакитне паливо, що є гарантією теплих осель для черкасців.

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ