На Чорнобаївщині провели семінар з селищним та сільськими головами

голова райдержадміністрації Сергій Джоболда за участі голови районної ради Михайла Бургана провів семінар-нараду з селищним та сільськими головами.

18 листопада голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда за участі голови районної ради Михайла Бургана провів семінар-нараду з селищним та сільськими головами.

На початку семінару  очільник району  привітав всіх голів з обранням на посади  та закликав до співпраці, – висловлюю щиру подяку головам селищної та сільських рад попередньої каденції, завдяки  співпраці з якими за 10 місяців 2015 року було зроблено чимало,  та найголовніше – в районі утримано на належному рівні заклади соціальної сфери.

Сьогодні час змін, – зазначив він,- законодавча база постійно змінюється, тому будьте обізнані, адже незнання законів не звільняє вас від відповідальності.

Для реалізації багатьох завдань ви, як керівники територіальних громад, повинні докласти максимум зусиль для того, щоб об’єднати всіх членів громади, бо тільки в єдності і злагоді можна вирішувати складні господарські питання.

Перед присутніми виступила заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. Вона  розповіла, які  основні завдання поставлені перед головами  громад  для забезпечення належного  функціонування всіх закладів соціальної сфери: освіти, культури, охорони здоров’я, торгівлі, соціально-побутових послуг населення.

Валерій Бреус у своєму виступі ще раз ознайомив присутніх з Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та зупинився на заходах щодо його виконання сільськими та селищною радами.

В ході наради було обговорено ще  ряд актуальних питань. Про виконання місцевих бюджетів по доходах за 11 місяців та завдання з їх виконання за 2015 рік  доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко. Він наголосив, що вже сьогодні необхідно думати про формування місцевих бюджетів на 2016 рік.

Про основні аспекти  проекту Стратегії регіонального розвитку Чорнобаївського району до 2020 року інформувала присутніх начальник відділу економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Ірина Вовк.   Начальник управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Юрковський доповів про соціальний захист  соціально незахищених верств населення району.

Про застосування земельного законодавства повідомив в.о. начальника відділу Держгеокадастру у Чорнобаївському районі Черкаської області Віктор Гомон, наголосивши, зокрема, на особливих умовах виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції.

З інформацією про організацію ведення військового обліку на території  селищної  та сільських  рад та підготовку до 7 хвилі мобілізації ознайомив заступник районного військового комісараВолодимир Олійник.

За підсумками семінару були намічені основні плани та завдання співпраці районної влади з громадами району.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ