У Лисянці, Катеринополі та Монастирищі провели перші сесії

Новообрані депутати районних рад у Лисянці, Катеринополі та Монастирищі провели перші сесійні засідання, на яких обрали голів райрад та їхніх заступників.

перейшли до порядку денного сесії: обрання голови районної ради та заступника голови районної ради. До списку таємного голосування було внесено кандидатуру Ярослава Андрійовича Попка від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», якого за результатами голосування переважною більшістю голосів і було обрано головою Лисянської районної ради VIІ скликання18 листопада 2015 року у великій залі адмінбудинку Лисянської районної ради відбулося організаційне засідання 1-ї сесії районної ради VIІ скликання. 

Згідно із законодавством України, сесію відкрила голова Лисянської районної виборчої комісії Черкаської області Тетяна Бесараб. Вона повідомила, що обрано на виборах 25 жовтня 2015 року і зареєстровано депутатами Лисянської районної ради VIІ скликання 28 осіб та доповіла про розподіл депутатських мандатів. 

У складі районної ради нинішнього скликання 9 депутатів від Лисянської районної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність», 9 - від Лисянської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Черкащани», 5 - від Лисянської районної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 3 - від Лисянської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка у Черкаській області, 2 - від Лисянської районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». За віком депутати представлені так: до 35 років 3, від 35 років до 50 років 13, понад 50 років - 12. Жінок у районній раді 7 (25%). Голова РВК вручила обраним депутатам тимчасові посвідчення. 

Далі депутати перейшли до порядку денного сесії: обрання голови районної ради та заступника голови районної ради. До списку таємного голосування було внесено кандидатуру Ярослава Андрійовича Попка від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», якого за результатами голосування переважною більшістю голосів і було обрано головою Лисянської районної ради VIІ скликання.

Заступником голови районної ради шляхом таємного голосування обрано Олександра Степановича Галушку від Лисянської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка у Черкаській області. 

18 листопада 2015 року відбулася перша організаційна сесія Катеринопільської районної ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь депутат Черкаської обласної ради Олександр Коваленко, голова райдержадміністрації, депутат районної ради Ольга Ніколенко, представники громадських організацій, політичних партій.

Сесію відкрила голова Катеринопільської районної територіальної виборчої комісії Лариса Гавриш, яка офіційно проінформувала про результати виборів до районної ради та розподіл депутатських мандатів. 

Загальний склад депутатського корпусу Катеринопільської районної ради становить 26 депутатів. За результатами місцевих виборів до районної ради пройшли представники п‛яти політичних сил , а саме: 

  • політична партія Всеукраїнське об’єднання “Черкащани” – 12;
    • Радикальна Партія Олега Ляшка – 5;
    • Партія “Блок Петра Порошенка “Солідарність” – 4;
    • політична партія Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”- 3;
    • політична партія Всеукраїнське об’єднання “Свобода” – 2.
    Потім депутати сформували тимчасову президію сесії.

Шляхом таємного голосування головою Катеринопільської районної ради було обрано Віталія Верету, члена ВО «Черкащани»Обравши секретаріат та лічильну комісію сесії, тимчасова президія перейшла до вирішення питання обрання голови районної ради. Шляхом таємного голосування головою Катеринопільської районної ради було обрано Віталія Верету, члена ВО «Черкащани».

Крім того, депутати утворили та затвердили склад постійних комісій, утворили президію районної ради сьомого скликання.

Наприкінці сесії депутати внесли зміни до рішення районної ради від 13.01.2015 № 30-11/VI “Про районний бюджет на 2015 рік” та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

18 листопада відбулася перша сесія новообраної Монастирищенської районної ради сьомого скликання, в роботі якої взяли участь 33 депутати районної ради.

Відкрила сесію голова районної виборчої комісії Оксана Шуст, яка проінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів Монастирищенської районної ради, що відбулися 25 жовтня 2015 року, та визнання повноважень депутатів.

Відповідно до Закону «Про місцеві вибори» Монастирищенська районна рада обрана в кількості 34 депутатів від 8 політичних партій. За підсумками виборів депутатами районної ради стали 8 представників Аграрної партії України, 7 - Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», 5 – Радикальної партії Олега Ляшка, 4 - ППВО «Батьківщина», по 3 депутатів від політичних партій ветеранів Афганістану та «Справедливість», по 2 – від партій «УКРОП» та «Опозиційний блок». 

Після взяття до відома цієї інформації новообрані депутати сформували тимчасову президію, секретаріат, лічильну комісію та, затвердивши порядок денний першої сесії, перейшли до вирішення організаційних питань – обрання голови і заступника голови районної ради сьомого скликання.

У результаті таємного голосування головою Монастирищенської районної ради обраний Микола Орендарчук (Аграрна партія України), заступником голови Монастирищенської районної ради – Майя Фариба (Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

Новообрані голова районної ради Микола Олексійович, заступник голови районної ради Майя Миколаївна щиро подякували депутатському корпусу за довіру, висловили упевненість у майбутній співпраці, яка спрямовуватиметься на поліпшення добробуту жителів Монастирищини. 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ