"Мавпи" непереможні на виїзді

Черкаські Мавпи

«Черкаські Мавпи» виривають перемогу у неймовірно важкому матчі в Одесі. Завдяки потужно проведеній кінцівці матчу черкасці здобули надважливу перемогу. Ефективні дії Ранделса та перевага на підбираннях у вирішальні хвилини гри призвели до успіху черкащан з рахунком 81:77.

Після двох домашніх поразок черкасцям потрібно було доводити свої зазіхання на верхні щабелі турнірної таблиці на чужому паркеті. Матч в Одесі видався неймовірно напруженим і водночас драматичним.

Зважаючи на все це першу десятихвилинку обидві команди розпочали доволі нервово. Часто суперники робили акцент на дальні атаки, однак ставка на таку гру не спрацювала. В результаті на двох, за 8 хвилин, колективи здобули лише21 очко. У цій ситуації доволі впевнено виглядав Станіслав Завадський, який здобув чотири очки поспіль і допоміг «Мавпам» вийти вперед – 11:10. Однак після цього, у господарів таки «полетіло». Два три очкових Добрикова і дальнє влучання Артамонова миттєво зробили прийнятний рахунок для одеситів, на першу перерву «катрани» пішли виграючи 21:13.

У другому періоді ситуація для черкаського клубу стала лише нагнітатися. Активний пресинг господарів і впевнені дії Агафонова дали можливість «Одесі» зробити потужний ривок. Перемикаючись на активність одеситів у передній лінії гості часто оголювали периметр. Одна з дальніх атак, без опору, від Сліпенчука подарувала господарям найбільшу різницю у рахунку – 35:16. Зважаючи на те, що ця ситуація для нашого клубу виникла уже до середини другої чверті її можна сміливо назвати патовою. Слід віддати належне нашим хлопцям, вони у черговий раз не зламалися на чужому паркеті і почали свій похід задля того аби відіграти майже двадцяти очкове відставання.

Вже після тайм-ауту черкасці повністю перебудувалися у захисті і додали в боротьбі на щитах. У нападі теж гості виглядали доволі продуктивно: дальні влучання від Кобця та прохід Ранделса зорганізували ривок «Мавп» - 12:0. І хоч наприкінці другого періоду «Одеса», атаками все того ж Агафонова, дала відповідь цьому спурту, залишилося відчуття того, що «погоня» продовжиться у другій половині гри.

На третю десятихвилинку черкасці виходили програючи 32:46. Перший натиск одеситам вдалося стримати завдяки Агафонову, який у цій грі оформив дабл-дабл, та Кривичу. У відповідь досвідченим гравцям несподівано відстрілювався молодий Шаламов. А коли за справу взялися Хемілтон та Кобець різниця у рахунку впевнено почала танути. Величезна заслуга у цьому цупкому індивідуальному захисту нашої команди, який у другі половині гри пропустив лише 31 очко.

В нападі ж черкасці почали діяти теж агресивно, акцент на важкі проходи Кобця і Хемілтона спрацював. Якщо форварди не забивали з гри то зупинити їх можна було лише ціною фолу. Як результат Олександр та Ешлі на двох здобули 39 очок! Допомагати цьому дуету у нападі взявся Рандлс, саме після його емоційної трьошки черкасці, нарешті, повели в рахунку – 72:71. «Одеса» дала відповідь на ривок суперника, але здобуток Сліпенчука на фоні тотального домінування «Мавп» на підбиранні, виглядав лише тимчасовою втіхою господарів. Наприкінці гри «Мавпи» виграли кілька важливих відсоків, а Рендлс холоднокровно приніс своїй команді чотири переможні очки.

В результаті «Мавпи», на характері, виграють черговий виїзний матч і повертають собі третій рядок турнірної таблиці.

БК Одеса - Черкаські Мавпи 77:81 (21:13, 25:19, 20:26, 11:23)

Одеса: Агафонов (21 + 11 підбирань), Кривич (11)

Мавпи: Кобець (21 + 7 підбирань), Хемілтон (18 + 5 підбирань), Рандлс (17 + 7 підбирань + 5 передач)

 

Черкаський спорт 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За клопотанням прокурора депутату однієї із заборонених партій, який намагався незаконно перетнути державний кордон, обрано запобіжний захід
  2. На Черкащині за незаконний вилов риби на понад 1 млн грн засуджено трьох чоловіків
  3. Восьмий випадок на Черкащині: в жителя села Леськи виявили ботулізм
  4. Платників податків Черкаської області попереджають про шахраїв
  5. Черкасці боролися за нагороди чемпіонату світу з кікбоксингу
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ