"Черкаські Мавпи" у драматичному матчі поступилися "Миколаєву"

Матч проти міцного «Миколаєва» тримав у напрузі місцеву публіку протягом двох годин. У битві фізики та нервів перемогу в овертаймі здобули миколаївці – 80:84.

Матч проти міцного «Миколаєва» тримав у напрузі місцеву публіку протягом двох годин. У битві фізики та нервів перемогу в овертаймі здобули миколаївці – 80:84. 

У Черкасах вболівальники стали свідками справжнього баскетбольного трилеру, пише Черкаський спорт.

Драма, емоції та непередбачувана кінцівка – таким видався стик сусідів по турнірній таблиці у Суперлізі Фаворит Спорт. Те, що сьогодні буде гаряче у Черкасах, показала стартова десятихвилинка. «Миколаїв», окрилений поверненням у свій склад Олександра Цикалюка, кинувся у хороший ривок. Причому його фундаментом став не центровий миколаївців, а зразкові дії у захисті. Результативність Шостухи та Чемякіна майже миттєво зробили рахунок 10:5. Важко увійшовши у гру, черкащани почали шукати ключики до захисту суперника. Важливим елементом у цьому став вихід на майданчик Олександра Кобця, одна з результативних атак молодого свінгмена фактично за рівного рахунку відправила команди на першу перерву – 17:18.

   Надалі команди продовжили несамовито працювати над власними захисними діями. Як результат, агресивний захист призвів до того, що екватор другої чверті команди зустрічали з мінімальним здобутком – 20:18! Обидві команди суттєво підвищили свій відсоток наприкінці першої половини. У «Мавп» запрацювала зв’язка Мірошниченко-Завадський, а у миколаївців важливі очки здобув Тонченко. Як результат, велика перерва зустріла суперників за рахунку – 34:31.

Все найцікавіше у цій грі почалося у її другій половині. Почалося все з прекрасної роботи на триочковій дужці Сізова та Артамонова. Два дальні влучання дали підґрунтя для прекрасного ривка черкащан – 51:44. Прекрасно у ці хвилини диригував діями своєї команди Клім Артамонов, котрому у цій грі вдалося здобути 17 очок та віддати 8 передач. Попри хороший відрізок від черкасців супернику вдалося залишитися у грі. Ціною неймовірних зусиль наддосвідченого Онуфрієва та найрезультативнішого гравця цього протистояння – Шостухи, «Миколаївці» не лише знайшли гідну відповідь, а й зуміли вийти уперед на початку четвертого періоду. 

   Четвертий період взагалі виглядав битвою двох рівних суперників. Лідер у цій десятихвилинці змінювався ледь не кожну атаку. Проблемною для черкащан наприкінці гри стала втрата, через перебір фолів, Станіслава Завадського. За відсутності основного центрового черкасці втратили у трисекундній зоні агресивність у нападі. За 23 секунди до завершення основного часу рахунок у грі був 68:70. Вирішальну атаку четвертого періоду було віддано Кліму Артамонову, який і перевів гру в овертайм – 70:70.

Долю неймовірно напруженої гри довелося вирішувати у додатковій п’ятихвилинці. Як і другу половину гри, черкащани її розпочали ударно. Два дальні влучання поспіль від Кобця і Артамонова дозволили «Мавпам» мати чотириочкову перевагу – 76:72.  Однак цього для загальної перемоги було замало. Результативність у клатчі поєдинку Тонченка та Жуковського і кілька прикрих втрат черкащан призвели до драматичної перемоги гостей – 84:80!

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ