Інформація про Обєднану Коаліцію ГО Черкащини

Друзі!
До мене останнім часом все частіше звертаються репортери та небайдужі мешканці міста та області з питанням, що собою представляє Об’єднана Коаліція громадських організацій Черкащини та які саме організації входять у цю коаліцію.
Хочу повідомити, що Об’єднана Коаліція громадських організацій Черкащини на цей час є одним з найпотужніших громадських формувань Черкаської області і лише завдяки активній громадянській позиції її активістів на Черкащині було започатковано не один соціально значущий проект та знищена не одна корупційна схема.
До Об’єднаної Коаліції громадських організацій Черкащини входять такі громадські формування, зокрема, такі як: ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій», МДО ГО «Депутатський контроль» в Черкаській області, ЧМГО  «Освіком»,  БФ «Брат», ГО «Праведність», ГО «Об’єднання бійців реформаторів», ГО «Громадський Блокпост»,  ЧОГО «Погляд Народу», ГО «Черкаська регіональна організація «Асоціація українських правників», ГО «Черкаське регіональне антикорупційне бюро», ГО «Європейські Черкаси - Європейська Черкащина», ГО «Автомайдан –Черкаси», ГО «Організація роботодавців в сфері торгівлі Черкаської області», ГО «Зелений Світ», ГО «Максим  19-76», ГФ «Народна Самооборона, смт Чорнобай», ГО «Народна рада Драбівщини», ГО «Рибалок-любителів «Відродження», Черкаська обласна профспілкова організація професійної спілки працівників туристичної галузі, санітарно-курортної сфери та готельного господарства,  обласна організація  «Дирекція Пейнтболу України», Організація профспілки працівників вільного підприємництва у Черкаській області, так і окремі активні громадяни та діячі, такі як наприклад Наталія Вернидуб.
Головним завданням коаліції є об'єднати суспільно активну частину громадян в питаннях розбудови громадянського суспільства, справжніх демократичних суспільних відносин, захист конституційних прав громадян та боротьба з корупцією і свавіллям в органах влади та судах.
Задля досягнення спільної мети кожна організація та активісти коаліції є цілком автономними та виконують різні завдання координуючи роботу між собою. Зокрема, Громадська Спілка «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» також працює в напрямку підтримки бізнесу, залучення іноземних інвестицій та запровадження європейських стандартів.
З метою впровадження у наше життя новітніх систем суспільних відносин  на принципах взаємоповаги та побудови дійсно європейських стандартів, коаліція тісно співпрацює з багатьма іншими громадськими організаціями та активістами.
Об’єднана Коаліція громадських організацій Черкащини завжди відкрита до співпраці і наразі налічує у своїх лавах декілька тисяч активних, чесних та порядних громадян і їх кількість  постійно збільшується (більш точну кількість членів коаліції анонсуємо пізніше).
Тож, запрошуємо всі громадські організації та активних громадян міста та області долучитись до діяльності коаліції, бо лише коли ми разом ми є реальною силою, голос якої чують у провладних кріслах.
З повагою,
Євгеній Глєбов

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ