На «Богдані» замість російських збиратимуть іранські автомобілі

Bogdan 2110/2111Популярний бестселер Bogdan 2110/2111, створений на базі LADA 110 в кооперації з російським виробником ВАТ «АВТОВАЗ», відходить в історію. За чотири роки виробництва в Україні, було реалізовано 41 518 автомобілів.

На жаль, офіційний дистриб'ютор «Богдан-Автотрейд», змушений повідомити про завершення продажів, а / м Богдан 2110/2111 вироблених в Україні на базі машинокомплектів, що поставляються з Російської Федерації, зі зрозумілих усім причин...

Свою популярність Bogdan 2110/2111 завоював за оптимальне співвідношення доступної ціни і гідної якості, досягнутому завдяки високій культурі виробництва і сучасним технологіям на автомобільному заводі «Богдан» у Черкасах. На сьогодні виробництво а/м Bogdan в Україні припинено. На даний момент в мережі «Богдан - Автотрейд» виробляється розпродаж останньої сотні моделей цього бренду.

На зміну класичній «десятці» 2110 приходить новий бренд - SAIPA TIBA - це новий доступний, економічний і оптимально укомплектований автомобіль для всієї сім'ї, TIBA створений на базі популярної моделі KIA Pride. Одна з головних перевага TIBA, що дозволяє йому претендувати на високе звання «народний» - це, безумовно, його ціна - від 7500 $. Старт продажів нового автомобіля SAIPA TIBA в дилерській мережі «Богдан - Автотрейд» призначено на першу половину грудня 2014 року.

Довідка:

Saipa Tiba - седан В-класу. Цей автомобіль є самостійною розробкою іранського автовиробника Saipa. Автомобіль підходить для використання в господарських цілях компаній - економічний (7,1л в міському циклі), місткий багажник (420л), хороша прохідність (кліренс-160 мм). SAIPA TIBA має заводську антикорозійну обробку та заводську гарантію 2 роки. Автомобіль SAIPA TIBA відповідають усім європейським стандартам Euro IV.

Автомобіль оснащений чотирициліндровим бензиновим восьмиклапанним двигуном об'ємом 1,5 л і видає 80 к.с. при 5400 оборотів в хвилину. Крутний момент силового агрегату становить 128 Нм при 4000 об / хв. Витрата палива: 5,7 л на трасі і 7,1 л / 100 км в умовах міської їзди. 

У базову комплектацію SAIPA TIBA входять: гідропідсилювач керма, подушка безпеки водія і пасажира, ABS, обігрів заднього скла, кондиціонер, магнітола, передні електросклопідйомники, центральний замок з ДУ, затримка згасання світла в салоні, повнорозмірне запасне колесо, бризковики, протитуманні фари, сталеві диски з ковпаками, регулювання керма по висоті, регулювання сидіння водія і додатковий стоп-сигнал.

В якості додаткових опцій іранський автомобіль SAIPA TIBA може бути оснащений литими дисками, задніми склопідйомниками, електрорегулюванням дзеркал і парктроніком. Кліренс автомобіля в 160 мм дозволяє спокійно переміщатися по українських дорогах і їздити навіть по бездоріжжю.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ