«Черкаські Мавпи» виривають перемогу у Миколаєв

Напружений та видовищний поєдинок провели «Черкаські Мавпи» та МБК «Миколаїв». Поступаючись протягом усього матчу, черкаські баскетболісти на останніх секундах переломили хід гри й здобули перемогу - 65–66.

Напружений та видовищний поєдинок провели «Черкаські Мавпи» та МБК «Миколаїв». Поступаючись протягом усього матчу, черкаські баскетболісти на останніх секундах переломили хід гри й здобули перемогу - 65–66.

Черговий баскетбольний трилер за участю цих команд. Знову «Черкаські Мавпи» і МБК «Миколаїв» влаштовують драматичний та інтригуючий матч із цікавою кінцівкою, повідомляє Черкаський спорт.

На паркеті СК «Надія» «корабели» добре розпочали гру. Завдяки агресивним діям в захисті та на щитах, баскетболісти «Миколаєва» вже в середині першої чверті мали перевагу у шість очок. А до кінця  періоду пішли у відрив на 10 балів – 17-7. «Мавпи» ж в атаці сподівалися на Станіслава Завадського. Центровий черкасців тримав команду у грі, здобувши 7 очок.

Програвши стартовий період (17-9), «Мавпи» почали наздоганяти. Вже на початку другої 10-хвилинки команда підтягнулася на відстань двох очок. Чудово з лави запасних вийшов Максим Мірошніченко: спочатку захисник втік у відрив, а потім здійснив перехоплення, яке завершилося черговими двома очками від Завадського – 17-15. У середині чверті команди потішили уболівальників результативною грою. Справжню перестрілку влаштували два Олександри – Шостуха та Кобець. Захисник «корабелів» здобував очки як після проходів, так і з дальньої відстані. Тоді як форвард «Мавп», у важливий момент, влучив два триочкових поспіль. На велику перерву команди пішли за 5-очкової переваги господарів – 37-32.

На старті третьої чверті «Миколаїв» здійснює ривок – 43-34. Але кінцівка чверті за «Мавпами». За дві хвилини до кінця періоду, Олександр Кобець знову забиває два дальніх поспіль і скорочує відставання до трьох очок. На фоні цього успіху черкасці впевнено розпочинають четвертий період. Герой матчу, Станіслав Завадський ефектно згори виводить команду вперед –52-53. Та ненадовго. Господарі паркету знову відриваються на комфортну відстань 7-ми очок – 62-55. Однак черкаські баскетболісти зібралися у потрібний момент і почали наздоганяти. Знову «вистрілили» найрезультативніші в матчі. Емоційний данк Станіслава Завадського та результативні атаки Олександр Кобця приголомшили суперника й спочатку наблизили «Мавп» у рахунку. А потім – вивели команду вперед. Цього разу востаннє. Далі були нервові заключні секунди гри. МБК «Миколаїв» мав шанс відігратися, та остання атака Шостухи була не точною. У підсумку 65-66. «Черкаські Мавпи» сильніші у цьому трилері.

МБК «Миколаїв» – «Черкаські Мавпи» 65-66 (17-9, 20-23, 15-19, 13-15)

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ