Катеринопільський підприємець познущався із своїх працівників (фото)

17-річна Світлана пропрацювала у підприємця півтора місяці. Заробила від нього удар долонею в скроню.Неповнолітня Світлана К. з Катеринополя півтора місяці тому влаштувалася на роботу до місцевого підприємця Сергія А. Працювала за прилавком його магазину. Коли прийшла пора видавати зарплату, власник продмагу провів ревізію. Результатами своїх підрахунків наступного дня приголомшив, – повідомляє місцеве видання “Містечко над Тікичем”.

– Я упевнена, що там є лишки, а Сергій Іванович з дружиною приїхали і сказали, що виявили 6 тисяч недостачі, – розповідає Світлана. – Ми з Яною Р. ( ще один продавець, також неповнолітня ) сказали, що такого не може бути. Хазяї кажуть: значить, ви ці гроші взяли з каси. Я говорю: я цих грошей не брала. Пізніше зайшов до магазину один чоловік і сказав нам по секрету, що ця недостача у них давно, просто хазяї не знають, на кого її повісити.

З 17-річною Світланою ми розмовляємо у присутності лікаря, дівчина перебуває на лікуванні у терапевтичному відділенні Катеринопільської ЦРЛ. Має блідий вигляд. Після того, як її вдарив Сергій А., вона терпить головні болі, нудоту.

– 1 лютого десь о 7-ій вечора Сергій Іванович подзвонив і запитав, чи ми розібралися, де поділися гроші. Ми з напарницею кажемо, що ніяких грошей не брали і задаром працювати тут не будемо. Тоді телефон у хазяїна вихопила його дружина Тетяна і почала кричати на нас, матюкатися. Сказали, що вони зараз приїдуть. Приїхали, дядько Сергій був напідпитку, перед цим приїжджав і брав у магазині пиво. Вони як беруть у магазині пиво, то вже довго не приїжджають. А того дня збісилися. Яна підійшла до мене, вона злякалася. Вони почали кидатися по нас зошитами, казали, де ми діли 6 тисяч. Ми відповідали, що не брали. Тоді дядько Сергій почав нас обзивати, матюкався, говорив, які ми погані. Погрожував, що вивезе в ліс, підвішає за ноги і ми будемо висіти, поки не признаємось, де гроші.

17-річна Світлана пропрацювала у підприємця півтора місяці. Заробила від нього удар долонею в скроню.

На запитання, як саме обзивав дівчат підприємець Сергій, Світлана відповідає, що вона такі погані слова соромиться говорити.

– Я сказала хазяям, що ми гроші не брали і відробляти їх не будемо. Дядько Сергій збісився, схопив за руку, потягнув у підсобку. Там була моя менша сестричка, я плакала і просила, щоб її не лякати. Сергій штовхнув мене на ящики, допитував, де гроші. Потім долонею ударив по скроні. Я сказала, що у мене розболілось серце. Він відійшов, запитував у моєї сестрички, чи вона не злякалася…

Світлана каже, що свідком побиття стала Яна.

– Після цього я зателефонувала мамі. Мама прибігла відразу ж, ми тут недалеко живемо. Дядько Сергій і до мами кричав. Тітка Тетяна лише дивилася. Потім вони вирішили, що працюватиме Яна, тільки триматиме язик за зубами.

Однак дівчата більше не працюють у магазині. Кажуть, бояться.

– Коли я йшла додому, мені стало погано, – продовжує Світлана. – Паморочилося, нудило. Ми викликали швидку допомогу, а потім приїхали з поліції.

На наступний день після того, що сталося, магазин підприємця Сергія А. працював як зазвичай. Тільки за прилавком торгувала його дружина Тетяна. З покупців одна жінка похилого віку роздивлялася товар. Коли почула нашу розмову, поспішила вийти.

– Дівчата у нас не працюють і не працювали. Просто підробляли, – пояснює Тетяна. – Ми платили їм 30 гривень за день. Приїжджали з поліції, розпитували. Ніхто у нас нікого не бив, ніхто цього не бачив, все нормально. Я працюю за прилавком сама.

Треба сказати, що Сергій і Тетяна А. вже не вперше стають героями публікації у місцевій пресі. Позаторік люди скаржилися на Сергія, що він самоправно зрізав навпроти сусіднього двору фруктове дерево, бо воно йому заважало. До того ж, нарікали, що подружжя, утримуючи багато свиней, гній складало на межі земельних ділянок. Мирили сусідів і міліція, і селищна рада.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ