Очільник Кам’янщини мріє про курники «Нашої Ряби» у районі

с. Будище Черкаського району - на птахофабриці ДП «Перемога Нова» відомої торгової мережі «Наша Ряба»

9 лютого, у вівторок, делегація Кам’янського району на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації Богданом Солошенком відвідали с. Будище  Черкаського району де побували на птахофабриці  ДП «Перемога Нова» відомої торгової мережі «Наша Ряба».

До складу делегації ввійшли спеціалісти райдержадміністрації, голова Громадської ради, сільські голови, депутати обласної, районної та  сільських рад, представники громад сіл, районних засобів інформації, повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію райдержадміністрації.

Делегація ознайомилася з виробництвом, побували на птахофабриці, зокрема інкубаторі, продуктивній дільниці де вирощують птицю та отримують репродуктивне яйце. Побували також у місцевій школі та дитячому садочку. Поспілкувалися з директором школи, викладачами та пересічними громадянами. Зустрілися також і з директором, Віктором Гринюком, який розповів, що дочірнє підприємство «Перемога Нова» — найперша птахофабрика, що увійшла до складу компанії «Миронівський Хлібопродукт» (МХП) — безперечного лідера на українському ринку курятини.

До керівників району звернулися потенційні інвестори які зацікавлені розгорнути  своє виробництво  в районі. Тож метою візиту нашої делегації стало питання на власні очі побачити підприємство в роботі, зважити всі «за» та «проти». В цілому враження від поїздки позитивні, висновки для себе зробили сільські голови, які виявили бажання розмістити виробництво з вирощування птиці та отримання яєць на своїй території. (вирощування птиці на забій та переробку дане виробництво не передбачає, що є суттєвим у прийнятті рішення, так як вплив на навколишнє середовище мінімальне). Виробництво розпочинається з будівництва комплексів, яке згодом дасть можливість працевлаштувати сотні людей та отримати в бюджет десятки мільйонів надходжень.

— Середня заробітна плата працівників птахофабрики становить 5000 грн., люди соціально захищені, отримують  додаткові виплати. Село Будище, в якому розміщене виробництво, отримує суттєву допомогу на розвиток соціальної сфери.

— Остаточне рішення має прийняти наша громада, та я вважаю, що це добра нагода та хороший шанс суттєво покращити  соціально – економічний стан нашого району,- зазначив Богдан Миколайович.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Ага, запитали у громади. Втіхаря серією сільської ради с. Юрчиха виділили землю. Вже будуть будувати. Сільський голова Василь Левенець гарно підживився. А Сергій Воронов бігав як ідіот людей агітував і нічого не отримав. Тепер він буде проти будівництва. Бо воно таки шкідливе. Воду отруїть курятник. Буде і Юрчиха, і Кам'янки без води.
15 февраля 2016 02:01
никто ни укого ничего не спрашивал.собрались месные землевладельцы-олигархи, поговорили о том что им прийдётся выделить землю под курятники,о конкуренции по зарплате рабочим а также опоявлении новых рабочих мест и решили-а зачем им всё ето надо.лучше дать взятку месным правителям и на етом всё закончить.
9 марта 2016 20:58
Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ