На рекламних щитах інтернет-провайдер показав владі, що про неї думає народ (фото)

Автор “голопопої” реклами одного із інтернет-провайдерів Черкас вважає сюжети, зображені на рекламних щитах по усьому місту, – “бадьорими”. Мовляв, “реклама пропагує здоровий спосіб життя, ми чекаємо літа”.

“Цей рекламний сюжет використано, окрім Черкас, ще в 14 містах країни. Серед них – Кривий Ріг, Запоріжжя, Кіровоград, Дніпроджержинськ і багато інших. Скажу вам, що тільки в Черкасах реклама викликала невеликий суспільний резонанс. Ми проаналізували соцмережі. У “Фейсбуці” нарахували близько 15 осіб, які негативно відреагували. Я не заперечую, що є люди, яким, справді, не сподобалася ця реклама, я готовий в них перепросити. Але більшість так чи інакше пов’язані з нашим конкурентом. Це ми встановили в ході аналізу. До підрядників почали телефонувати і просити зняти цю рекламу, погрожувати навіть. Ми кажемо так: не подобається? Ми готові впливати. Але ми просимо діяти в рамках закону. Є конструктив – пропонуйте. У цьому місті нам багато працювати і ми відкриті до діалогу. А тут пропонують вирішувати телефонним правом, шляхом погроз, намагаючись заблокувати поступання грошей в міський бюджет”, – як ні в чому не бувало розповів Інфомосту автор рекламних сюжетів, співзасновник компанії “Фрегат” Сергій Шишкін.

Утім, пан Шишкін чомусь промовчав, що подекуди їхню аж надто “збадьорливу” рекламу почали просто здирати, адже кількаметрова жінка, яка нахилилась і демонструє у всій красі свою п’яту точку, скажімо, навпроти вікон прокуратури, уже набуває якогось дражливо-політичного підтексту. Так само, як і зображення голого чоловіка із дитячим кругом на торсі, який, за словами самого ж Шишкіна, у декого асоціюється із порнографічним сюжетом “давіння гусака”.

“От, якщо взяти чоловіка з голим торсом. Ми показували це зображення дітям. Вони кажуть: смішний дядя. А от уже дорослі починають розповідати, що “мужик душить гусака”, чи ще щось там робить… Я скажу так, я не прокуратура, і це лише мої оціночні судження, але я вважаю, що конкурент намагається працювати, відбувається штучна ескалація. За це ми конкуренту лише вдячні, бо це дало ще більшу віддачу”, – каже автор про своє піар-творіння.

Хоча, насправді, можливо, хтось подумав про те, якою тяжкою роботою займається та ж прокуратура…

Словом, “Фрегат” наполягає, що показувати “голі дупи” владним установам можна і треба, хоча недалекоглядно всі намагання обмежити свободу “бачення” називає заказухою конкурентів.

Ми б запропонували вважати це політичним тиском або навіть обмеженням прав “сексуальної більшості”, адже весною голі чоловіки і жінки на бордах таки справді змінюють настрій. Можемо навіть порадити долучити до еротичної піар-кампанії відомого в Черкасах громадського діяча, який виграв вибори до Верховної Ради, використовуючи зображення чоловічого достоїнства, затиснутого в лещата, із написом “Україна в небезпеці!”. Мо, у нього є свіжіші ідеї…

Тетяна Воронцова

Дзвін

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  2. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  3. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  4. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  5. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  6. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  7. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
  8. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  9. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ