Депутати Катеринопільщини змагались за спортивну першість

2 квітня 2016 року на виконання розпоряджень обласної та районної рад, з метою пропаганди здорового способу життя в смт Катеринопіль проведено районну спартакіаду серед депутатів районної, сільських та селищних рад.2 квітня 2016 року на виконання розпоряджень обласної та районної рад, з метою пропаганди здорового способу життя в смт Катеринопіль проведено районну спартакіаду серед депутатів районної, сільських та селищних рад.

Присутніх із початком змагань привітав голова районної ради Віталій Верета та побажав усім учасникам  гідних суперників і чистої перемоги, повідомляють Новини Черкас.

Суперництво команд розпочалося одразу після короткого інструктажу та оголошення порядку проведення змагань з того чи іншого виду спорту.

Захоплюючими стали змагання з настільного тенісу, як серед жінок, так і серед чоловіків. Так, серед жінок перше місце виборола Вікторія Харченко, депутат Лисичобалківської сільської ради у нелегкому двобої з Ларисою Анікіною, депутатом Катеринопільської селищної ради (друге місце). Третю сходинку посіла Тетяна Черненко, депутат Кайтанівської сільської ради. Серед чоловіків фортуна була прихильною до Олександра Волинця, депутата Катеринопільської селищної ради. Другу і третю сходинки завоювали Сергій Слизький, депутат Гуляйпільської сільської ради та Микола Вовкотруб, депутат районної ради.

Незмінним був результат гри у шашки від минулорічного, не було рівних Руслані Геращенко, депутату Мокрокалигирської сільської ради – у неї знову перше місце. Друге та третє місце дісталось Олені Демидович, депутату Кайтанівської сільської ради та Тетяні Колісник, депутату  Лисичобалківської сільської ради. Серед чоловіків чемпіонство взяв Олег Біляк, староста сіл Ярошівка та Надвисся. У призерах друге та третє місце зайняли Юрій Колісник, депутат Лисичобалківської сільської ради та Володимир Тараненко, депутат Бродецької сільської ради.

Реванш у боротьбі за перше місце в шахах взяла Оксана Табачківська, депутат Мокрокалигірської сільської ради, вигравши в Надії Поліщук, депутата Бродецької сільської ради. Переможцем турніру серед чоловіків вже не вперше став Микола Каратніцький, депутат Катеринопільської селищної ради.

Цікавими та насиченими були командні змагання з волейболу та міні-футболу. В обох видах спорту фаворитом стала збірна команда депутатів районної ради та сільських рад під назвою “Освіта”. Призерами змагань з волейболу стали: збірна команда Катеринопільської селищної ради та  команда Мокрокалигирської сільської ради, посівши відповідно друге та третє місця.

Волю до перемоги у грі з міні-футболу проявила і збірна команда Мокрокалигирської сільської ради, посівши друге місце.

Переможці та призери в індивідуальних видах спорту та командних були нагороджені грамотами районної ради. Віталій Іванович привітав переможців та запросив їх на зональні змагання, які відбудуться 23 квітня у м.Звенигородка захищати честь депутатів Катеринопільського району.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ