“Правий Сектор” і “офшорний” скандал на Чорнобаївщині (відео)

Вчора в Чорнобаї відбулося напружене позачергове засідання сесії районної ради. Депутати зібралися, аби звернутися до вищого керівництва держави через низку рейдерських захоплень земель сільськогосподарських підприємств невідомими “офшорними” компаніями з близьких до Президента країн Беліз та Панама.Вчора в Чорнобаї відбулося напружене позачергове засідання сесії районної ради. Депутати зібралися, аби звернутися до вищого керівництва держави через низку рейдерських захоплень земель сільськогосподарських підприємств невідомими “офшорними” компаніями з близьких до Президента країн Беліз та Панама.

Цієї зими власники сільськогосподарських підприємств СТОВ “Богодухівське”, ПСП “Довіра” та  СТОВ “Лящівка” дізнались, що їхні господарства вже належать невідомим особам і засновниками числяться компанії з Панами та Белізу, зокрема “Амтек Холдінгз ЛТД” та “Некта бізнес інкорпорейтед”. Як вдалося з’ясувати, приватні нотаріуси та державний реєстратор внесли відповідні, ймовірно сфальшовані, записи в єдиний державний реєстр. Через два тижні після махінації, 27-го січня був застрелений за загадкових обставин один зі справжніх власників СТОВ “Богодухівське”.

Через мляву реакцію на це місцевих правохоронців, депутати вирішили сьогодні офіційно звернутися до Президента, Кабміну, Верховної ради та обласного керівництва з “кличем” про допомогу.

Проте, посеред позачергового засідання райради у приміщення увірвалася група молодиків, що представилися “Правим Сектором”. Пояснили свою присутність великою стурбованістю долею селян Чорнобаївщині, хоча назвати свої імена на вимогу депутатів відмовились. Наразі так і не вдалось з’ясувати справжні причини появи бригади “ПС” під час вирішення рейдерсько-офшорного скандалу Чорнобаївщини.

Варто нагадати, що після минолорічної зміни керівництва “Правого Сектору Черкащини” і відходу від руху Дмитра Яроша, організація, фактично керована відомим “діячем” Віталієм Короткошеєм, вдалася до низки силових захоплень, в тому числі приміщення центрального відділення Приватбанку в Черкасах, та силового скидання з посади новообраного міського голови Сміли. Оскільки від Віталія Короткошея в свій час відхрестились декілька майданівських організацій, він очевидно знайшов гарний притулок в “Правому Секторі”, який за дивних обставин опиняється саме там, де йде мова про великі гроші і “мутні” схеми.

Ігор Сичов

Дзвін

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ