10 екологічних проектів реалізовуватимуться на Черкащині

Під час підсумкового засідання комісії з оцінки та конкурсного відбору природоохоронних проектів та заходів обрано 10 проектів на суму 15 281,134 тис. грн, що фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету цього року.Під час підсумкового засідання комісії з оцінки та конкурсного відбору природоохоронних проектів та заходів обрано 10 проектів на суму 15 281,134 тис. грн, що фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету цього року.

Як повідомляють Черкаські новини, поміж них:

«Реконструкція каналізаційної мережі по вул. Гагаріна в м. Городище Черкаської області (коригування)».

«Реконструкція окремих об’єктів каналізаційних очисних споруд м. Чигирин Черкаської області».

«Реконструкція напірного колектору господарсько-побутової каналізації від КНС до очисних споруд каналізації м. Жашків Черкаської області».

«Розчистка русла для підтримки сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Босівка в адміністративних межах Босівської сільської ради Лисянського району».

«На запобігання виникненню надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру, пов’язаного з аварійним станом напірної каналізації (капітальний ремонт) по вул. Пролетарській, на ділянці між вул. Чорновола та вул. Шевченка м. Звенигородка».

«Проведення комплексу робіт з регулювання та поліпшення гідрологічного та екологічного стану р. Золотоношка в м. Золотоноша Черкаської області».

«Забезпечення вилучення, утилізації, знищення та знешкодження невідомих, непридатних та заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин (відходів пестицидів) на території Звенигородського, Монастирищенського, Тальнівського районів».

«Видання поліграфічної продукції з екологічної тематики».

«Проведення комплексу робіт з регулювання та поліпшення гідрологічного та екологічного стану притоки р. Гнилий Тікич в адмінмежах Лисянської селищної ради».

«Будівництво споруд для очищення побутових стічних вод смт Ірдинь Черкаського району Черкаської області на основі використання біоінженерних очисних споруд. Стадія робочий проект. Корегування кошторисів».

Перший заступник очільника області, голова комісії Віталій Коваль повідомив, що цей перелік спрямують на розгляд обласній раді.

– Між тим, на засіданні ми вирішили звернутися до постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів стосовно розгляду питання про дофінансування проекту «Будівництво споруд для очищення побутових стічних вод смт Ірдинь Черкаського району Черкаської області на основі використання біоінженерних очисних споруд. Стадія робочий проект. Корегування кошторисів» та фінансування проекту «Забезпечення екологічно безпечного збирання, зберігання побутових відходів (ліквідація стихійного сміттєзвалища) в с. Хутори Черкаського району» за рахунок нерозподіленого залишку коштів, запланованих у 2016 році на природоохоронні заходи, – зазначив він.

Нагадаємо, рішенням обласної ради передбачено, що 50 % загального обсягу коштів на природоохоронні заходи розподіляється відповідно до конкурсного відбору проектів та заходів на умовах співфінансування. При цьому, за рішенням депутатського корпусу, не менше 10 % повинні дати місцеві бюджети, також залучити позабюджетні ресурси, решта на умовах співфінансування виділяється з обласного бюджету.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ