Нардеп ініціює імпічмент депутатам міськради

Народний депутат, голова Черкаської обласної організації Партії Народний депутат, голова Черкаської обласної організації Партії "Відродження" Антон Яценко хоче позбавити мандатів двох депутатів Уманської міської ради.

"Шановні мешканці міста Умань!

Я, як народний депутат, голова Черкаської обласної організації Партії "Відродження" та Ірина Плетньова – голова фракції Партії "Відродження" в Уманській міській раді звертаємося до Вас з приводу наступного. Вважаємо, що будь-яка політична сила та політики повинні мати в собі мужність визнавати свої помилки , якщо вони допущені.

Так, коли були місцеві вибори 2015 року, ми записали до своїх лав від Партії "Відродження" двох людей, це – Моргачов Владислав Павлович та Кулінєєв Ярослав Григорович. На жаль, на сьогоднішній день ми прийняли рішення виключити їх з фракції Партії "Відродження" з подальшим позбавленням їх мандата депутата міської ради, бо на це є причини.

Моргачова Владислава Павловича нам характеризували колись, як офіцера та порядну людину, натомість він проголосував за дерибан землі в місті Умань за адресою: вул. Гонти, 3 (територія молокозаводу) і фактично взяв участь у злочинній дії, тому я, як народний депутат, голова Черкаської обласної організації Партії "Відродження" у всіх громадян прошу пробачення за цю людину і ми його зараз будемо позбавляти мандата за народною ініціативою. Впевнений, що до Нового року ця людина не буде депутатом Уманської міської ради. Щодо Кулінєєва Ярослава Григоровича, його характеризували як молоду перспективну людину, програміста. Натомість пан Кулінєєв вже після того, як став депутатом проявив себе з неетичної сторони (неодноразово він з’являвся на людях у неадекватному стані, а також вчинив певні дії , які не порівнянні з високим званням депутата міської ради). Зокрема, він публічно не підтримав ідею створення притулку для тварин, на який зараз я спільно з головою міста Умань "вибили" гроші, і деякі інші речі, які я зараз із морально-етичних міркувань не хочу озвучувати. Ми також прийняли рішення про виключення пана Кулінєєва з фракції Партії "Відродження" в Уманській міській раді з подальшим позбавленням мандата. (Кулінєєв Я.Г. округ № 4 та Моргачов В.П. виборчий округ № 5. Межі округу № 4 – вул. Комарова 1-17, 21а. Межі округу № 5 – вул. Комарова, 21, 29, 23, 25; вул. Леніна 90, 92, 102,102 а, 104, 106).

На період, поки ці люди залишаються депутатами, я беру на себе відповідальність за їх округи. Я, як народний депутат, голова Черкаської обласної організації фракції "Відродження" , Ірина Григорівна Плетньова – голова фракції Партії "Відродження" в Уманській міській раді та інші депутати від Партії "Відродження" працюватимемо на благо людей, які проживають на виборчому окрузі № 4 та окрузі №5.

Прошу вибачення за цих двох людей, але вважаю, що ми не мусимо замовчувати, а повинні очищуватися від людей, які проявили себе не ефективно, не допомагають іншим громадянам та дискредитують Партію "Відродження" та мене, як її керівника в Черкаській області. Прошу всі засоби масової інформації не політизувати надмірно це питання. Впевнений, що очищаючи Партію від людей, яким там не місце, ми робимо благо для всіх уманчан.

Звертаюсь до всіх мешканців району, округу№4 Кулінєєва Я.Г. (м. Умань, вулиці: вул. Комарова 1-17, 21а. ) та мешканців району, округу № 5 Моргачова В.П ( м. Умань, вул. Комарова, 21, 29, 23, 25; вул. Леніна 90, 92, 102,102 а, 104, 106) з проханням долучитися до збору підписів про відкликання цих депутатів за народною ініціативою найближчим часом.

P.S. "Не помиляється лише той, хто не працює". Тому, ще раз прошу уманчан вибачення за цих людей. Впевнений, що коли буде позбавлено Кулінєєва Я. Г. та Моргачова В.П. мандата від Партії "Відродження" в Уманську міську раду зайдуть достойні люди замість них" – повідомив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук Антон Яценко, пише Прес-Центр.

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ