Катеринопільські держслужбовці – кращі у спорті

Катеринопільчани виграли фінальні змагання черкаської обласної спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Катеринопільчани виграли фінальні змагання черкаської обласної спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

18 червня в спортивному комплексі «Манеж» міста Черкаси  відбулись фінальні змагання обласної Спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, повідомляють Новини Черкас.

За результатами всіх змагань державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Катеринопільщини вибороли перше загальнокомандне місце серед 20 районів та 6 міст обласного значення. Право взяти участь в фінальних обласних змаганнях Спартакіади команда нашого району виборола ще дві неділі назад, 4 червня, на зональних змаганнях, які відбулись в місті Корсунь-Шевченківський, де також завоювала перше загальнокомандне місце.

Традиційно урочисте відкриття Спартакіади відбулося з параду усіх команд та виконання національного Гімну України. Привітати учасників спартакіади прийшли : заступник голови Черкаської облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обкому профспілки працівників державних установ та Національного агентства з питань державної служби в області. До програми Спартакіади були включені змагання з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок і настільного тенісу. Катеринопільський район представляли 21 спортсмен в усіх видах спорту.

Найбільший внесок у загальний результат здобула футбольна команда (капітан команди Владислав Онуфрієнко), яка завоювала перше місце у цьому виді спорту, вигравши при цьому всі матчі. Також, в чергове, перше місце в змаганнях з шахів серед жінок завоювала Людмила Недзельська, а Тетяна Чеберяк (яка більшу частину змагань виступала травмованою) змогла вибороти третє місце в змаганнях серед жінок з настільного тенісу. Крім того, свій вагомий внесок в загальну перемогу внесли спортсмени з волейболу, з шашок серед жінок та шахів серед чоловіків (4-ті місця), з шашок серед чоловіків та з настільного тенісу серед чоловіків (5-ті місця). Активну участь, крім державних службовців району, у змаганнях взяли Пальчиківський та Розсохуватський сільські голови Микола Бобров та Сергій Москаленко.

За підсумками проведених змагань буде сформована збірна команда Черкаської області для участі у Всеукраїнській Спартакіаді державних службовців, яка відбудеться восени 2016 року.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ