«Ти знаєш, хто мій дядя?», або як мажор прикривається головою Монастирищенської райради

Ще з самого ранку 9 листопада 2016 року, за словами свідків, по місту на шаленій швидкості носилось авто "Мерседес" з іноземними номерами, ігноруючи  правила дорожнього руху. Накатавшись вдосталь, водій знайшов досить неординарний спосіб паркування, а саме на доріжці, по якій ходять люди!  І це в самому центрі міста. Він повністю перегородив прохід, ігноруючи високий бордюр, який відділяє узбіччя від проїжджої частини. Це змусило пішоходів та мам з колясками обходити авто по дорозі.

«Ти знаєш, хто мій дядя?», або як мажор прикривається головою Монастирищенської райради«Ти знаєш, хто мій дядя?», або як мажор прикривається головою Монастирищенської райрадиПісля вдалого, на його думку, паркування, молодик демонстративно покинув авто та пішов у магазин. Обурені наглою поведінкою, перехожі почали робити йому зауваження, на що отримували відповіді, наповнені нецензурною лексикою. Та ситуація не змінювалась. Після того, як хлопець почав погрожувати перехожим, хтось небайдужий викликав поліцію. Та навіть прибуття співробітників поліції не зупинило дебошира, він ніби цього й чекав. Погрози та лайка посилились.

«Ви знаєте з ким зв’язуєтесь, - кричав він, - якщо ви мене зачепите, то завтра залишитесь без роботи! Мій дядя вам це влаштує!». Також в підкріплення йшли відбірна лексика типу «Мені тут все по…й, ви, коли узнаєте, хто мій дядя ,будете со…ти у мене і в нього» (дослівна цитата).

Нарешті оцінивши факт загрози для оточуючих, поліцейські прийняли рішення перевірити хлопця на вміст в його крові алкоголю. Догадки підтвердилися в ЦРЛ, перед подвигами юнак досить добряче прийняв оковитої.

Даний випадок зацікавив журналістів ГО «Стоп корупції». Ми вирішили вияснити, хто являється тим «дядьком», який дозволяє творити безчинства, наплювавши, при цьому, на державні закони та елементарну людяність. Після перевірки вияснилось, що дійсно хлопець являється родичем, а саме племінником, голови Монастирищенської районної ради Миколи Олексійовича Орендарчука. Той  також нещодавно був визнаний винним в корупційних діях, перебуваючи на державній посаді, але серйозного покарання не поніс. Мабуть, приклад дядька зірвав дах у племінника, який  вирішив, що все буде сходити з рук. В результаті розслідування вдалось встановити, що це не перший зухвалий вчинок молодика. Безтурботність і легковажність, які провокують юнака на подвиги, можуть бути викликані підтримкою матері, яка працює секретарем в одній із сільських рад району. І, звісно ж, впливового дядька, який займає одну з ключових посад в районі та може вирішити будь- які проблеми.

Попередньою заслугою даної персони було побиття бійця АТО, який захищав нас з вами від ворогів під час служби на передовій. Та після повернення з війни, боєць отримав биткою по голові від мажора, який відчуває безкарність, опираючись на підтримку впливового дядька. По даній справі ведеться слідство. Журналісти «СтопКору» докладуть максимум зусиль, щоб дані справи не загубились в слідчих шухлядах.

Наприкінці хочемо повідомити інформацію, яка стала поступила з достовірних джерел. Сьогодні по обох справах, в яких фігурує племінник голови Монастирищенської районної ради, на слідчі органи поліції та місцевий підрозділ Монастирищенської прокуратури чиниться шалений тиск з боку обласної та Уманської місцевої прокуратури. Все- таки мало що змінилося після Революції гідності… Зв’язки чиновників продовжують брати гору.

Новини Черкас

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ