Уманська Федерація боксу підбила підсумки 2016-го року

Символічно, що ключових подій у минулому році для уманських боксерів назбиралося рівно 16.

От і підійшов до закінчення 2016 рік. Сповнений він був гіркими поразками та яскравими перемогами, розчаруваннями та приємними сюрпризами, були негативні та позитивні події. І їх було втричі більше, пише Черкаський спорт.

До вашої уваги ТОП-16 подій року, що минає, які яскраво відобразили боксерське життя міста Умань.

16 - В Умані відчутно збільшилася масовість відвідування боксерських залів. У залах боксу Уманської ДЮСШ, «Вега», «Амарант», «Ринг» одночасно займається більше 250-ти боксерів різного віку. Це дає надії на майбутнє, адже більше половини відвідувачів боксерських залів юні боксери.

15 – За 2016 рік уманські боксери взяли участь у 8-ми престижних міжнародних турнірах, як на території нашої держави, так і за її межами. Смирнов Андрій брав участь у турнірах в Хабаровську (Росія) та Мінську (Білорусь), Херсоні та Львові. Овсянніков Євгеній брав участь у міжнародному турнірі в м. Львів та м. Херсоні. В останньому тріумфував, у фіналі вигравши в учасника Олімпійських Іграх в Ріо з Камеруну. Дзюбейло Максим став переможцем міжнародного турніру в м. Жлобин (Білорусь) та матчевої зустрічі в м. Долина збірна України проти збірної Ірландії, а також посів 9 місце на чемпіонаті Європи серед юнаків в м. Загреб (Хорватія). Івасюк Валентин також брав участь у матчевій зустрічі в складі збірної України проти збірної Ірландії в м. Долина, а також став бронзовим призером чемпіонату Європи серед юнаків в м. Загреб (Хорватія). Величко Кирило та Смілянець Назар посіли відповідно перше та друге місця на міжнародному турнірі в м. Панєвєжец (Литва).

14 – Уперше за всю історію уманського боксу у вересні 2016 року в нашому місті був організований потужний турнір у форматі «стінка на стінку» за участі збірних Київської, Кіровоградської, івано-Франківської областей та збірної м. Умань. В яскравій, конкурентній боротьбі, перше командне місце посіли уманські боксери, чим доказали небезпідставні амбіції. Цей захід пройшов завдяки меценадській допомозі ТОВ «Агро-Віт». Даний формат висвітлює бокс під іншим кутом, в іншому ракурсі, що робить його ще цікавішим.

13 – Боксери Умані за поточний рік взяли участь у рекордних 13-ти навчально-тренувальних та оздоровчих зборах. Найбільше, цілих 5 зборів в цьому році відвідав Смирнов Андрій. По 4 НТЗ у Івасюка В. та Дзюбейла М. Три НТЗ в цьому році відвідав Овсянніков Є. Це наші рекордсмени відносно участі в НТЗ.

12 – Вперше за всю історію уманського та, взагалі, черкаського боксу, наш боксер, Дзюбейло Максим був капітаном збірної України на чемпіонаті Європи, що беззаперечно доводить небезпідставний Максима авторитет у збірній, адже обраний він капітаном одноголосно.

11 – За 2016 рік федерація боксу м. Умань за допомоги уманської ДЮСШ, відділу у справах фізичної культури та спорту уманської міської ради, меценатів та спонсорів міста провели два всеукраїнських турніри, два міжобласних турніри, два відкритих чемпіонати м. Умань, один міжобласний турнір у форматі «стінка на стінку», один міжнародний турнір – відбірковий до чемпіонату Європи серед юнаків, один навчально тренувальний збір збірної України серед юнаків в рамках підготовки до чемпіонату Європи та один традиційний оздоровчий збір, який проходив в селі ставки, Бершадського району на р. Буг. Ця кількість заходів, що була проведена в нашому місті також є рекордною.

10 – Уманчани за рік, що минає також взяли участь у семи чемпіонатах черкаської області: по два рази серед юнаків, юніорів та молоді і один раз серед чоловіків. Знаковим стало те, що в усіх семи чемпіонатах збірна м. Умань з великим відривом посідала не офіційне перше командне місце. До вашої уваги прізвища всіх чемпіонів черкаської області цього року:
ЮНАКИ
- Карасевич Олександр – 2 рази
- Корчагін Дмитро – 1 раз
- Колісніченко Дмитро – 1 раз
- Хлистун Денис – 1 раз
- Олійник Ярослав – 1 раз
- Овчарук Арсен – 1 раз
- Кондратюк Михайло – 1 раз
- Савранський Артем – 1раз
- Шевчук Євгеній – 1 раз
- Іванчук Роман – 1 раз
- Шиманський Ростислав – 1 раз
ЮНІОРИ
- Видрик Дмитро – 2 рази
- Колісніченко Максим – 2 рази
- Філіпенко Владислав – 2 рази
- Швець Сергій - 1 раз
- Шиманський Ростислав – 1 раз
- Реміняка Дмитро -1 раз
- Дзюбейло Максим -1 раз
- Башинський Олексій -1 раз
- Величко Кирило – 1 раз
- Остапчук Дмитро – 1 раз
- Радулов Владислав – 1 раз
- Крисбк Віктор – 1 раз
МОЛОДЬ
- Смілянець Назар – 2 рази
- Мирошник Андрій – 2 рази
- Коблик Тарас – 1 раз
- Молчнов Вадим – 1 раз
- Ковпак Андрій – 1 раз
ЧОЛОВІКИ
- Овсянніков Євгеній – 1 раз
- Смирнов Андрій -1 раз
- Васьків Петро – 1 раз.

9 – У цьому році уманські боксери провели та взяли участь у 58-ми різних заходах.
- У восьми міжнародних турнірах
- У 13-ти навчально тренувальних та оздоровчих зборах
- У 11-ти всеукраїнських турнірах
- У 14- ти чемпіонатах та кубках України
- У 7-ми чемпіонатах області
- У 7 товариських зустрічах
Загалом уманчани відвідали 32 міста України та зарубіжжя в цьому році.

– Поповнення у боксерській родині. В цьому році майбутні чемпіони народилися у сім'ї одного з провідних тренерів уманської ДЮСШ та Б.К. «Ринг» Кабанова В.М. та одного з кращих боксерів Петриченка Я. Бажаємо маленьким Назарчику та Віті здоров'я, а їхнім батькам кохання, миру та благополуччя, і чекаємо від них обіцянки, що їхні хлопчики обов'язково в боксі перевершать їхніх батьків.

– У кінці цього року головному тренеру збірної м. Умань з боксу Петриченку Віктору вперше за його кар.єру запропонували працювати по сумісництву в черкаській обласній школі вищої спортивної майстерності (ШВСМ). Це дуже престижно, адже там працюють лише найкращі фахівці і числяться лише найкращі спортсмени. І тепер з початку 2017 року Петреченко В. Б. та шість найкращих боксерів м. Умань числитимуться та будуть отримувати заробітню оплату в ШВСМ.

– Умань вперше провела відбірковий турнір до чемпіонату Європи серед юнаків, участь в якому взяли більше 120 боксерів з Білорусі, Ізраїлю, Молдови, Литви та України. Як результат, одразу 7 уманських боксерів стали призерами цього престижного турніру, а два переможці, Івасюк Валентин та Дзюбейло Максим поїхали на чемпіонат Європи. Також вперше в Умані був проведений навчально-тренувальний збір рамках підготовки до чемпіонату Європи, в якому взяли участь аж 80 боксерів з усіх куточків України та, навіть, Молдови. Збір пройшов на найвищому організаційному рівні, що підтвердив старший тренер збірної України серед юнаків Кудінов О.Б.

– Також історична подія уманський суддя Кабанов Віктор Миколайович вперше за всю історію Черкащини став суддею Міжнародної категорії, що даватиме йому можливість обслуговувати змагання найвищого рівня на території України та за її межами.

– Нарешті почав давати плоди уманський дорослий бокс. Цього року Овсянніков Євген та Смирнов Андрій на двох здобули 5 нагород чемпіонатів та кубків України, Смирнов Андрій був другим на чемпіонаті України до 22 років в м. Кропивницький та другим в кубку України в м. Маріуполь, а також посів 5-те місце чемпіонаті України серед чоловіків в м. Харків. Феномен Овсяннікова Євгена варто особливо відмітити. Женя в цьому році виграв кубок України м. Маріуполь, міжнародний турнір класу «А» в м. Херсон на призи М. Мангера, здобув срібло на чемпіонаті України до 22 років в м. Кропивницький , здобув бронзу на чемпіонаті України серед дорослих в м. Харків і за підсумками вищеперечислених здобутків отримав виклик до національної збірної команди України. Тому можемо константувати факт, що першим членом національної збірної України з боксу з міста Умань став Овсянніков Євген. Бажаємо йому не зупинятись на досягнутому, адже в 2017 році на нього чекають маса важливих змагань, де він має довести що гідний бути першим номер збірної України.

3 – Уманчани здобули 16 медалей на чемпіонатах та кубках України, що також є рекордом за всю історію уманського боксу. До вашої уваги прізвища та іменна всіх хто своїми результатами славить уманський бокс та пише історію:
- Дзюбейло Максим І місце (юнаки м. Ужгород)
- Івасюк Валентин ІІ місце (юнаки м. Ужгород)
- Маргарян Артур ІІІ місце (юнаки м. Ужгород)
- Шиманський Ростислав ІІІ місце (юнаки м. Ужгород)
- Возний Олексій ІІІ місце (юнаки м. Ужгород)
- Овсянніков Євген І місце (чоловіки м. Маріуполь)
- Смирнов Андрій ІІ місце (чоловіки м. Маріуполь)
- Цуркан Анастасія ІІІ місце (жінки м. Коваль)
- Колісніченко Дмитро І місце (юнаки м. Надвірна)
- Олійник Ярослав ІІІ місце (юнаки м. Надвірна)
- Овсянніков Євген ІІ місце (чоловіки до 22р. м. Кропивницький)
- Смирнов Андрій ІІ місце (чоловіки до 22р. м. Кропивницький)
- Овсянніков Євген ІІІ місце (чоловіки м. Харків)
- Башинський Олексій ІІІ місце (юніори м. Одеса)
- Швець Сергій ІІІ місце (юніори м. Одеса)
- Шиманський Ростислав ІІІ місце (юніори м. Одеса).

– За підсумками 2016 року відділення боксу уманської ДЮСШ посіло перше місце серед усіх відділень боксу дитячо-юнацьких спортивних шкіл Черкаської області. Також відділення боксу по кількості набраних очків посіло друге місце в уманській ДЮСШ, поступившись тільки жіночому футболу. Це також важливі історичні події.

1 – Також цей рік ознаменувався першою участю уманських боксерів в чемпіонаті Європи і першою медаллю цього важливого турніру. Івасюк Валентин став бронзовим призером першого і, надіємось неостаннього чемпіонату Європи для уманських боксерів, допомігши зробити великий крок вперед у розвитку боксу у нашому місті.

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  2. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  3. На Черкащині секретар ВЛК сплатить штраф в 10 разів більше, отриманого хабаря
  4. Більше сотні черкащан задекларували доходи у понад мільйон гривень у 2023 році
  5. Юний шахіст із Черкас виборов право представляти Україну на чемпіонаті Європи
  6. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  7. Черкащан попереджають про можливе підтоплення територій поблизу Дніпра
  8. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  9. Бездепозитные бонусы от веб-казино: виды и нюансы получения
  10. Рейтинги игровых веб-казино: как попадают в число лучших?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ