На Черкащині у новому році автодорожники провели аварійний ямковий ремонт автомобільних доріг

аварійний ямковий ремонт автомобільних доріг

Автодорожниками Черкащини максимально використовують сприятливі зимові погодні умови для покращення стану дорожнього покриття. Так, 3 січня у Черкаській області на автомобільних дорогах загального користування підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області було проведено аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття.

Через різкі добові перепади температур та домінування опадів у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття, повідомляють  Новини Черкас. Використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Черкаської області провели аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття. Насамперед ямковим ремонтом було відремонтовано найбільш проблемні ділянки, що найбільше загрожують безпеці дорожнього руху.

Як повідомив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко, впродовж 3 січня працівниками філій ДП «Черкаський облавтодор» ліквідовано майже 200 кв. м аварійно-небезпечних ям та вибоїн, які інтенсивно утворюються на дорожньому покритті внаслідок частих коливань температури повітря та опадів у вигляді мокрого снігу.

Аварійний ямковий ремонт було проведено на автодорогах загального користування в Уманському, Корсунь-Шевченківському, Смілянському, Золотоніському, Черкаському, Тальнівському, Шполянському та Звенигородському районах Черкаської області. Зокрема аварійний ямковий ремонт було здійснено на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса, автодорогах Н-01 Київ - Знам’янка, Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя, Р-10 Канів – Чигирин – Кременчук та Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка.

В умовах зими аварійний ямковий ремонт виконується за технологією, яка дозволяє проводити ремонт навіть при зниженні температури повітря до від’ємних відміток. Цей тимчасовий захист дозволяє захистити асфальтобетонне покриття від подальшого руйнування та забезпечує безпечний проїзд автотранспорту. Ремонтні роботи покриття проводилися з використанням холодної асфальтобетонної суміші.

Як зазначив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко, якщо дозволятимуть погодні умови, аварійні роботи з ліквідація деформацій дорожнього покриття триватимуть і надалі, в першу чергу, на автомобільних дорогах загального користування державного значення, адже забезпечення безпечних умов дорожнього руху – це першочергове завдання для автодорожників.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Довідка Служби автомобільних доріг у Черкаській області:

При ліквідації аварійної ямковості роботи проводяться холодними асфальтобетонними сумішами з додаванням модифікуючих добавок, які дозволяють працювати у холодну пору року та при низьких температурах. За якістю цих матеріалів слідкують працівники лабораторії, а за якістю виконаних робіт – спеціалісти відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Різкі перепади температури з плюсової до мінусової, надмірна вологість та рух великовагового транспорту призводять до передчасного руйнування автошляхів. Саме тому вчасна ліквідація аварійної ямковості дозволяє попередити утворення вибоїн та подальше руйнування дорожнього покриття. А головне – забезпечити безпечний рух транспорту та зменшити аварійність на автошляхах області.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ