На Черкащині сатаністи відрізали голову людині (відео, фото)

На Черкащині сатаністи відрізали голову людині У селі Вікторівка Маньківського району троє чоловіків та жінка сатанинським способом вбили 52-річного черкащанина. Родичі загиблого знайшли чоловіка на підлозі будинку, де закривавлена голова лежала на Біблії.

Злочинці сокирою розрубали голову та відрубали руку. На тілі у померлого виявили численні забої та були поламані всі ребра.

У скоєні злочину підозрюються 33-річна жінка та 37-річний чоловік – жителі Маньківського району. Ще двох – розшукує поліція.

Як з’ясувалося, затримані відпочивали в компанії товаришів, в одному із кафе району. Під час вживання алкоголю затримані згадали про конфлікт, який вже тривалий час назрівав між ними та їхнім знайомим і вирішили поїхати до нього для з’ясування стосунків.

Як повідомили онлайн-газеті Новини Черкас у секторі комунікації Нацполіції в Черкаській області, зловмисники вбили потерпілого у його власному будинку, куди приїхали після вживання алкогольних напоїв для з’ясування стосунків. Від отриманих травм чоловік помер. Зловмисників затримали протягом доби.

До Маньківського відділення поліції надійшло повідомлення, що в домоволодінні одного із сіл району виявлено тіло господаря будинку з ознаками насильницької смерті. Як з’ясувалося в подальшому смерть 52-річного потерпілого наступила внаслідок політравми, спричиненої чисельними забоями.

Вжитими першочерговими оперативно-розшуковими та слідчими заходами працівники поліції встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні даного кримінального правопорушення, ними виявились 33- річна жінка та 37-річний чоловік – жителі Маньківського району. Як з’ясувалося, затримані відпочивали в компанії товаришів, в одному із кафе району. Під час вживання алкоголю затримані згадали про конфлікт, який вже тривалий час назрівав між ними та їхнім знайомим і вирішили поїхати до нього для з’ясування стосунків.

Приїхавши за місцем проживання потерпілого, зловмисники зайшли до будинку та почали наносити господарю численні удари ногами, руками та сокирою. Коли чоловік впав без свідомості, зловмисники, щоб приховати сліди, вкинули сокиру в піч, а самі зникли на автомобілі у невідомому напрямку.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу, чоловікові – тримання під вартою, а жінці – домашній арешт.

На Черкащині сатаністи відрізали голову людині (відео, фото)На Черкащині сатаністи відрізали голову людині (відео, фото)

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ