Драбівський стрілець піде під суд

пістолет

Драбівчанин лаяв перехожих у гучномовець та безладно стріляв у всі сторони з пістолету.

Житель Драбівського району притягується до кримінальної відповідальності за грубе порушення громадського порядку. Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію прес-служби Золотоніської місцевої прокуратури.

У провадженні поліції Драбівського відділу поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України, а саме хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо воно вчинене із застосуванням вогнепальної зброї.

Досудовим розслідування встановлено, що 25-річний житель Драбівського району в листопаді 2016 року перебуваючи в смт. Драбів Черкаської області, знаходячись за кермом автомобіля, здійснюючи рух на площі Драбівського районного споживчого товариства районного ринку, перед будівлею одно з кафе-барів перед транспортним засобом помітив перешкоду у вигляді двох пішоходів, здійснюючи звукові сигнали з метою звільнення останніми проїзду для автомобіля, оскільки дані особи не зреагували на це, в результаті чого будучи обурений побаченим, за надуманими їм мотивів, з метою показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві, нормального спілкування, з хуліганських мотивів, через вмонтований гучномовець у автомобілі почав викрикувати погрозливі та нецензурні слова в бік даних осіб, з метою самоутвердитися за рахунок приниження присутніх перед відвідувачами кафе-бару та пасажиром. Після цього чоловік вийшов із даного автомобіля, із барсетки при цьому взяв до рук невстановлений слідством самозарядний пістолет калібру 9 мм Р.А., маючи намір на грубе порушення громадського порядку, проявляючи явну неповагу до суспільства, порушуючи нормальний відпочинок громадян, ігноруючи елементарні норми поведінки, безпідставно, з хуліганських спонукань, з особливою зухвалістю, умисно підбіг до пішохода, з метою протиставити себе схопив його руками за одяг в районі грудей та почав сіпати, передпліччям правої руки стиснув його шию, задавши при цьому фізичного болю, при цих діях зірвав та пошкодив золотий ланцюжок із його шиї. Не зупиняючись на скоєному він із хуліганських мотивів перебуваючи безпосередньо перед вхідними дверима кафе-бару, почав здійснювати безладну стрілянину в кількості восьми пострілів, після чого повернувся до автомобіля і на ньому залишив місце пригоди.

Він же, в листопаді 2017 року в смт. Драбів, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись за кермом автомобіля, не виходячи із його салону, діючи умисно, з особливою зухвалістю із невстановленого слідством самозарядного пістолету калібру 9 мм Р.А., маючи намір на грубе порушення громадського порядку, проявляючи явну неповагу до суспільства, порушуючи відпочинок громадян, ігноруючи елементарні норми поведінки, безпідставно, з хуліганських спонукань, з особливою зухвалістю, здійснив вісім постріли в напрямку  житлового будинку, в результаті цього пошкодив скло у вікні спальні даного будинку після чого на цьому ж автомобілі залишив місце пригоди.

10.02.2017 хулігану оголошено підозру, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ