У Кам’янському районі прийнято низку програм та звернень

голосуванняЦі рішення прийняли депутати 24 лютого 2017 року на пленарному засіданні чергової 15 сесії Кам’янської районної ради VIІ скликання, яке провів голова ради Сергій Сундуков.

В роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, керівники правоохоронних органів, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації, громадськість району, працівники апарату районної ради, голови сільських рад. Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на отриману в РДА інформацію.

На початку, депутати районної ради затвердили два питання – «Про програму економічного і соціального розвитку району на 2017 рік» та «Про звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2016 рік» про які доповідала Лєна Тіхонова – начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації. Потім, депутати затвердили питання про зміни до рішення районної ради від 29.12.2015 р. № 3-16/VIІ «Про районний бюджет на 2016 рік» та «Про звіт про виконання районного бюджету за 2016 рік», які висвітлила начальник фінансового управління райдержадміністрації Ольга Гвоздик. Своїми рішеннями, депутати підтримали коригування розміру тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, та внесли до рішення районної ради від 28.10.2016 р. № 11-2/VII «Про поповнення Статутного фонду» РКП «Кам’янський водоканал» про які доповідав Анатолій Висоцький – директор РКП «Кам’янський водоканал». Потом, народні обранці прийняли рішення «Про вихід районної ради зі складу засновників районної газети «Трудова слава», та затвердили нову редакцію Статуту комунального Підприємства «Фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс «Атлант» Кам’янської районної ради.

Гостро непокоїло присутніх депутатів питання екологічного стану річки Тясмин, які прийняли до впровадження екологічну «Програму відродження р. Тясмин на 2017-2020 роки», та підтримали відповідне «Звернення депутатів Кам`янської районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Черкаської обласної ради щодо потреби включення очищення річки Тясмин до заходів “Загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року”.

В процесі подальшої роботи, було затверджено районну Програму «Територіальна оборона» на 2017-2018 рік та внесено зміни та доповнень до рішення районної ради від 25.12.2015 р. № 3-6/VII «Про районну цільову програму „Призовна дільниця на 2016-2020 роки». Потому, присутні прийняли дві районні програми – «Районну програму підтримки хворих на соціально-значущі захворювання на 2017-2019 роки» та «Районну програму підтримки хворих на соціально-значущі захворювання на 2017-2019 роки» про які доповідав головний лікар Кам’янської центральної районної лікарні Костянтин Тамко. Крім цього, депутати районної ради розглянули цілу низку «земельних» питань, щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, рибогосподарських потреб, земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, земельних ділянок державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Одноголосно, депутати погодили зміни в комісії районної ради з питань поновлення прав реабілітованих та достроково припинили повноваження депутата районної ради Тинди Олександра Івановича, згідно поданої ним заяви.

Насамкінець, депутати районної ради прийняли «Звернення депутатів Кам`янської районної ради до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., голови Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Денісової Л.Л., народного депутата України Рудика С.Я про підтримку проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання адміністративної відповідальності за порушення трудового законодавства» та «Звернення депутатів Кам`янської районної ради до Верховної ради України та Кабінету Міністрів України, Черкаської обласної ради щодо ситуації, яка склалась з формуванням проекту розпорядження КМУ «Про затвердження переліку та складу в госпітальних округів Черкаської області». Наостанок, депутати районної ради зняли з контролю деякі рішення районної ради та затвердили план роботи районної ради на ІІ квартал 2017 року.

Загалом, згідно порядку денного пленарного засідання, на розгляд народних обранців було винесено тридцять шість питань.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ