Служба автомобільних доріг у Черкаській області запроваджує громадський контроль ремонтних робіт автодоріг

З березня у Черкаській області активно розпочалися роботи з ямкового ремонту доріг.

Цього року стан доріг після зими критичний. Через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано понад 50 переходів температури повітря через «0».

Тож роботи у автодорожників дуже багато. Але ми прагнемо виконувати її максимально якісно, повідомили онлайн-газеті Новини Черкас у прес-службі установи.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає всіх охочих долучитися до громадського контролю за ходом ремонтних робіт.

Якщо ви дорогою побачили порушення - надсилайте фото чи відео з вказанням району та ділянки дороги на електронну адресу - sad_cherkassy@ukravtodor.gov.ua. Ми обов'язково будемо розбиратися у кожному конкретному випадку. Відповідальність за якість роботи несе керівництво ДП «Черкаський облавтодор».

Також звертаємо вашу увагу, що основним завданням Служби автомобільних доріг у Черкаській області - планування та контроль проведення робіт на міжнародних, національних, регіональних та територіальних дорогах державного та місцевого значення (поза межами населених пунктів). Головним підрядником Служби автодоріг у Черкаській області є ДП «Черкаський облавтодор». Окрім того, виконання робіт здійснюють підрядні організації, які виграли тендери на відкритому майданчику «ProZorro».

Муніціпальні дороги, дороги та мости у містах - відповідальність місцевої влади.

На автошляхах Черкащини розпочалися роботи з ямкового ремонту автодоріг

З березня з настанням сприятливої погоди на автошляхах області на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочалися роботи з ямкового ремонту автодоріг області.

Через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано 53 переходи температури повітря через «0».

4 березня на автодорогах області розпочалися роботи з ліквідації ямковості. Насамперед ямковим ремонтом ремонтуються проблемні ділянки автодоріг з найбільшою інтенсивністю руху, де є загроза безпеці дорожнього руху.

Впродовж вихідних днів, 4 та 5 березня, філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 1600 кв. м доріг загального користування. Роботи з ремонту дорожнього покриття проводились з використанням гарячого асфальтобетону та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі.

Роботи з ямкового ремонту проводилися у більшості районів Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-64 Ківшувата-Шушуківка-Лисянка-Моринці-Шевченкове-Тарасівка та Т-24 Орудівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни. Окрім того, проводяться роботи із планування узбіч автошляхів.

Також 5 березня розпочалися роботи з ямкового ремонту на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, зокрема, на мосту через річку Дніпро та на дамбі. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт рух автотранспорту по мосту та дамбою тимчасово обмежений. Роботи з ямкового ремонту на цій ділянці дороги триватимуть ще 2-3 дні. Служба автомобільних доріг у Черкаській області дякує співробітникам Патрульної поліції Черкас за допомогу в організації руху через міст та регулювання дорожнього руху. Окрім того, Служба автомобільних доріг у Черкаській області перепрошує водіїв за незручності та просить водіїв без крайньої потреби утриматись від поїздок за місто аби не створювати заторів на дамбі.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ