Антоніна Матвієнко привітала шполянських жінок з 8 березня

Родзинкою свята для шполяночок став виступ чарівної української співачки Антоніни Матвієнко. 8 Березня у середмісті Шполи пройшов святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. На початку заходу усіх шполяночок, які завітали на центральну площу міста, привітали зі святом і подарували червоні тюльпани. Організували дійство для прекрасної половини людства Шполянська міська рада та Всеукраїнське об’єднання «Черкащани».

Зі святом весни жінок привітали міський голова Сергій Кравченко та секретар районної організації ВО «Черкащани» Сергій Струк, повідомляють Новини Черкас.

У ці складні для України часи ви демонструєте всьому світу терпіння, мужність, відповідальність і безмежну любов до чоловіка-захисника України. Саме ваша підтримка змушує нас долати будь-які перепони і труднощі, зростати духовно і професійно. Сьогодні і завжди – ви найпрекрасніші, - сказав у вітальному слові очільник міста Сергій Кравченко.

З нагоди свята міський голова нагородив цінними подарунками представниць різних професій за сумлінне виконання службових обов’язків. Серед них працівниці КП «Благоустрій» Ніна Цимбаленко і Лариса Литвин, доярка ТОВ «Маяк-Агро» Наталія Холдакова, карамельник кондитерського цеху та бригадир чіпсоцеху Шполянського заводу продтоварів Тетяна Гнідовська та Тетяна Веретільник, пекар 3-го розряду та тістороб 4-го розряду СТОВ «Агроспілка» Надія Чекаданова та Ніна Яцковська, а також матір загиблого в зоні АТО воїна Олександра Кондратюка - Ольга Кондратюк.

Жінок міста зі сцени також вітали естрадний гурт «Шанс» міського будинку культури, танцювальний колектив «Еліт», переможниця конкурсу краси «Красуня Шполянщини-2017» Аліна Степаненко та інші.

Родзинкою свята для шполяночок став виступ чарівної української співачки Антоніни Матвієнко.
- Я отримала неймовірні враження від проведеного дійства у місті, - поділилась емоціями пенсіонерка пані Тетяна. – На свято я завітала не сама, а з онуками. Моя найменша онучка так весело і грайливо танцювала під запальні пісні і танці місцевих колективів, що любо було спостерігати. А от старший онучок оцінив виступ неповторної Антоніни Матвієнко, адже у наше маленьке містечко не досить часто приїжджають артисти такого масштабу.

Пані Тетяна подякувала організаторам свята, наголосивши, що місто зажило новим культурним життям.

- Відколи Сергій Кравченко очолює місто для людей проводиться в рази більше масових заходів, - зауважила вона, - до того ж кожного разу свята різні з новим цікавим змістом. Нарешті у Шполі з’являється щось європейське, а радянщина потроху відступає в історичну вічність.

Усі учасники святкового заходу доклали максимум зусиль, щоб зробити 8 березня особливим днем для шполянських жінок.

- Місцеві артисти не лише перспективні й талановиті, а головне – активні. Разом ми дещо придумували, зводили воєдино – і з’явилася загальна картинка свята, яку отримали шполяночки у подарунок. Гадаю, дебют удався! - зауважила ведуча святкового заходу, директор міського будинку культури, Леся Осадчук. - Звісно велика вдячність за підтримку і допомогу в організації меру міста та Шполянській міській раді, а також окреме спасибі районній організації ВО «Черкащани» та депутатам обласної ради.

Насамкінець, всі бажаючі мали змогу отримати автограф та зробити пам’ятне селфі із Тонею Матвієнко, а молодь продовжила свято на молодіжній дискотеці.

Теми: Шпола
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ