Міжнародна благодійна організація «Чотири лапи» допомагає Черкащині вирішувати проблему безпритульних тварин

На Черкащину прибули фахівці ТОВ «Чотири лапи Україна», аби провести масову стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин у Золотоноші, Каневі та Катеринополі.

Як повідомляють Новини Черкас, торік на Черкащині було прийнято «Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаській області на 2016-2020 роки», що передбачає створення у регіоні мережі стерилізаційно-карантинних пунктів і перехід до вирішення проблеми безпритульних тварин шляхом стерилізації і вакцинації проти сказу. Через півроку від початку дії Програми,  у області уже було створено три перших стерилізаційно-карантинних пункти – у Золотоноші, Каневі та Катеринополі - завдяки допомозі Фонду підтримки місцевих ініціатив при Посольстві Канади в Україні.

Сьогодні ж, завдяки міжнародній благодійної організації із захисту тварин «Чотири лапи», штаб-квартира якої знаходиться у Відні (Австрія), у  Золотоноші, Каневі та Катеринополі буде проведено масштабну стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин. Усіх їх також буде обліковано та поставлено бірки у вухо із ідентифікаційним номером.

Наразі фахівці ТОВ  «Чотири лапи Україна» уже стерилізують і вакцинують безпритульних тварин у Золотоноші, проводячи відлов разом з працівниками місцевого КП «Міський Водоканал». Містян влада закликає повідомляти про детальні локації перебування безпритульних тварин за телефонами 5-26-47 (КП «Міський Водоканал») та 5-30-77 (відділ благоустрою УЖКГ). Після 2 тижнів роботи у Золотоноші, «Чотири лапи»  вирушать до Канева, а тоді – і до Катеринополя, аби так само оперативно і масштабно вирішити і там проблему безпритульних тварин .

Для довідки:

FOUR PAWS («Чотири лапи») -  міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах.

FOUR PAWS прибув в Україну для надання допомоги місцевій владі в реалізації гуманних методів контролю чисельності тваринного населення. Метод спіймав – стерилізував – відпустив є єдиним стійким рішенням проблеми безпритульних собак, рекомендований Всесвітньою організацією охорони здоров'я і Європейським парламентом. Він блокує розмноження тварин на вулицях і їх сексуальну поведінку, яка є найбільш поширеною причиною нападу безпритульних собак, а також допомагає запобігти захворювання, такі як сказ.

У 1993 році FOUR PAWS розпочали стерилізаційні та вакцинаційні проекти, і з тих пір успішно працює в таких країнах, як Австрія, Болгарія, Хорватія, Македонія, Німеччина, Греція, Угорщина, Італія, Румунія, Словаччина, Швейцарія, Сербія, Індія, Шрі-Ланка, Йорданія

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ