Задля захисту державного кордону та національних інтересів

відбулася робоча зустріч заступника директора Черкаського обласного центру зайнятості Марини Сорокіної з начальником групи з добору в Черкаській області Окремого регіонального центру комплектування (м. Київ) Держприкордонслужби України, майором Дмитром Орєшиним.

З метою налагодження співпраці з Окремими регіональними центрами комплектування Державної прикордонної служби України щодо організації добору кандидатів для проходження військової служби за контрактом серед зареєстрованих безробітних або осіб, які перебувають на обліку, як шукачі роботи, відбулася робоча зустріч заступника директора Черкаського обласного центру зайнятості Марини Сорокіної з начальником групи з добору в Черкаській області Окремого регіонального центру комплектування (м. Київ) Держприкордонслужби України, майором Дмитром Орєшиним.

Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію відділу організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ.

В ході розмови представник регіонального центру повідомив, що прийняття громадян України на військову службу за контрактом до відповідної структури на посади рядового, сержантського та старшинського складу здійснюється центрами комплектування та на підставі Законів України «Про військовий обов’язок і військову службу» і «Про Державну прикордонну службу України». Також Дмитро Орєшин розповів про вимоги до кандидатів, умови проживання, пільги та соціальні гарантії для військовослужбовців.

«На сьогодні служба зайнятості – це сервісна установа, яка виконує важливу соціальну функцію, допомагаючи людям і завжди відкрита до співпраці, особливо якщо це стосується безпеки і захисту державного кордону, територіальної цілісності та національного суверенітету. Ми надаємо роботодавцям широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, не зупиняємось на традиційних формах роботи, а впроваджуємо нові механізми самопрезентації, як роботодавців так і пошукачів роботи, в режимі он-лайн – це використання відеорезюме, відеовакансій, презентацій роботодавців та співбесід за допомогою скайп-зв’язку, для тих, хто шукає місце роботи або ж пропонує його. Тому саме в діалозі із соціальними партнерами, роботодавцями ми зможемо напрацювати дійсно нові аспекти подальшої співпраці, що в результаті допоможе роботодавцю отримати кваліфікованого співробітника, а безробітним – стабільну роботу», - наголосила Марина Сорокіна.

У результаті проведеної зустрічі між сторонами було досягнуто ряд домовленостей про реалізацію, найближчим часом, спільних заходів, зокрема, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, спрямованої на залучення зареєстрованих безробітних до проходження військової служби за контрактом у Держприкордонслужбі; інформування щодо можливостей професійного відбору на замовлення роботодавців; створення інформаційних куточків в базових центрах зайнятості регіону для розміщення оголошень щодо умов укладання контракту для проходження військової служби, поширення відповідних рекламно-агітаційних матеріалів, зокрема буклетів, плакатів з переліком посад та ін.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ