У Шполі заасфальтували ще дві вулиці

http://shpola-rada.gov.ua/images/lus2.JPGПротягом останніх двох днів (28 та 29 березня) у Шполі проведено капітальний ремонт дорожнього полотна ще двох вулиць, на яких взагалі ніколи не було асфальту.

Як зазначає заступник міського голови Віталій Плетінь, вулиці Лисенка і Калинова ввійшли до першого етапу проведення запланованих робіт із капітального ремонту дорожнього покриття міста у 2017 році, повідомляють Новини Черкас. Тамтешні жителі постійно жалілись на величезні калюжі і болото, що утворювались під час негоди на цих ділянках. На сьогодні обидві вулиці - Лисенка (350 м2) та Калинова (понад 700 м2) капітально відремонтовані.

Щиро радіють новому асфальту й самі мешканці цих вулиць. Так, корінний житель вулиці Лисенка Олег Погорілий вважає, що не помилився, коли віддав свій голос за Сергія Кравченка під час місцевих виборів наприкінці 2015 року.

- Коли наше місто таке бачило, що майже за два роки перебування на посаді міського голови, людина встигла зробити такий об’єм роботи по відновленню доріг, - зазначив Олег Сергійович. – Роками шполяни на запитання: «Коли у місті нарешті відремонтують дороги?» чули від міської влади лише те, що на ці роботи немає коштів, або що питання незабаром буде вирішено. Сергій Кравченко не словами, а на ділі показав усім містянам, що при бажанні і кошти можна віднайти і дороги капітально відремонтувати. Одразу видно – мер людина порядна, гроші до карману не кладе!

Наступного дня новій дорозі раділи вже і жителі вулиці Калинової. За словами Євгенія Зіновійовича, мешканці як дізнались, що асфальтуватимуть дорогу, відразу ж згуртувались та навели лад на прибудинкових територіях, аби ніякі побутові відходи чи будівельні матеріали не заважали працівникам проводити капітальний ремонт. А потім ще й допомогли дорожникам розрівняти щебінь, який вкладають напередодні асфальтування.

 - У мене на вулиці Калиновій живе донька з онуками, тому я дуже вдячна міській владі, що тепер вони ходитимуть по рівній дорозі, а не будуть змушені оминати ями та калюжі після дощу. Нарешті наше місто після довгого застою почало робити перші кроки до європейського майбутнього. Я вважаю, що шполянам пощастило, адже наш міський керманич чітко розуміє, що потрібно людям,- розповіла Лариса Степанівна.

Зазначимо, що минулими вихідними нове асфальтне покриття з’явилося по вулиці Мар’янівській. Наразі плануються роботи над новими автошляхами. Зокрема, за півтора тижні намічено капітально відремонтувати дороги по вулицях Некрасова (друга частина), Залізняка, Степана Бена.

Теми: Шпола
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ