Черкаський Дніпро - Інгулець: анонс поєдинку

Черкаський Дніпро - Інгулець: анонс поєдинку

В рамках 23-го туру Першої Ліги «дніпряни» прийматимуть ФК «Інгулець» (с. Петрове, Кіровоградська обл.). Вашій увазі анонс поєдинку.

1 квітня, Черкаси, стадіон «Центральний», 14:00

Запланована пряма відеотрансляція матчу на телеканалі "XSport" та текстова трансляція у нашій спільноті "VK".

Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Перед матчем

«Черкаський Дніпро» оновив склад, пройшов солідну підготовку до другої частини чемпіонату та змінив головного тренера. Звичайно вболівальники команди очікували успішного старту у весняній частині чемпіонату та боротьби до "останньої краплі крові" в усіх матчах, що залишилися. Адже «дніпрянам» катастрофічно не вистачає очок. На першу гру 21-го туру проти «Скали» прийшло більше 4000 вболівальників, які показали наскільки скучили за футболом і команда віддячила їм перемогою з рахунком 2:1. У минулому 22-му турі підопічні Вадима Євтушенка поїхали в Горішні Плавні за черговою перемогою і вже на 13-й хвилині вели з рахунком 2:0, але матч перекинувся з ніг на голову і команда сенсаційно поступилася з рахунком 5:2 підопічним Сергія Пучкова. Не дивлячись на загальну злість і невдоволення вболівальників - наша команда цілей не змінює. Гравці налаштовані на перемогу і вийдуть на матч з повним усвідомленням того, що перемога "потрібна як повітря". Є кілька легко травмованих гравців, але їх цілком є ким замінити. Дуже добре, що склад укомплектований на всіх позиціях. Не зможу допомогти команді тільки дискваліфікований Денис Балан, який отримав пряму червону картку в минулій грі та Олег Синьогуб, у якого перебір жовтих карток.

Перед матчем з «Інгульцем» команда пройшла стандартну підготовку, вивчила гру суперника на теоретичних заняттях, розібрала свої помилки в минулих матчах і провела передматчеве тренування на газоні стадіону «Центральний». «Черкаський Дніпро» функціонально повністю готовий до домашньої гри. Спортивні ЗМІ вже охрестили нашу команду "домашньою" і до матчу проти «Інгульця» наша команда підходить в ранзі абсолютного фаворита. Подивимося, чи зможуть «річковики» підтвердити такий статус своєю грою. Початок матчу завтра о 14:00.

Головний арбітр матчу - Володимир Міланич (Миколаїв)

Асистенти арбітра: Кисельов В.О. (Суми) та Найко О.О. (Чернівці)

Четвертий арбітр: Михайлюк А.В. (Київ)

Спостерігач арбітражу: Бич Г.В. (Київ)

Суперник

«Інгулець» є дебютантом Першої Ліги в цьому році. Команда посівши третє місце у Другій Лізі отримала можливість підвищитися в класі та перейшла в більш сильний дивізіон, і якщо «Верес» з «Колосом» пройшли адаптацію та ще мають шанси на підвищення до елітного дивізіону країни, то клуб з Кіровогорадської області на даний момент знаходиться біля зони вильоту, на відстані трьох очок, що змушує команду з особливою мотивацією битися за очки, незважаючи на відверто слабкі результати по ходу чемпіонату. Ціль команди, вочевидь, збереження у Першій Лізі. Команда посідає 15-ту позицію в турнірній таблиці і має у своєму активі 20 очок. У минулому турі команда поступилася вдома «Нафтовику» з рахунком 1:3.

Суперник підходить до матчу без кадрових втрат і весь склад буде в розпорядженні головного тренера Сергія Лавриненка.

Історія взаємовідносин

Команди зіграли між собою лише дві гри. Одну товариську, 30 січня 2016 року, в якій «дніпряни» перемогли з рахунком 3:2 та у першій частині Першої Ліги сезону 2016/17, 26 серпня 2016 року, в якій господарям поля вдалося втримати скандальну нічию 1:1 у матчі проти нашої команди. Таким чином, статистика хоч і не вражаюча, але все таки на боці нашої команди.

Попередня зустріч в чемпіонаті

Попередня зустріч команд відбулася 26 серпня 2016 року. Гра була виїзною для нас. Матч став справжнім жахом для команди та її вболівальників. Гру можна було описати двома словами - "суддівське свавілля". Завершилася вона з рахунком 1:1 і обидва голи були забиті у першій половині матчу. Спочатку на 10-й хвилині пенальті в наші ворота реалізував Алексанов, а потім на 32-й хвилині рахунок зрівняв Антон Крамар. Ці м'ячі стали єдиними, не дивлячись на повну перевагу нашої команди і матч в підсумку завершився в нічию, яка стала вже третьою поспіль на старті чемпіонату і дуже сильно деморалізувала гравців та вболівальників. До того ж, у цей день був видалений наш капітан та головний тренер з помічником. В день гри головний арбітр Микола Кривоносов з Києва продемонстрував повну упередженість до нашої команди та відверто "вбив" гру. Нагадаємо, що на наступний день наша прес-служба зібрала цілих десять моментів з відверто спірними рішеннями арбітра і опублікувала їх у своїх соціальних мережах та на сайті клубу, виставивши рішення арбітра на суд громадськості. Ця нічия, звичайно, зіпсувала нам статистику і відкинула команду аж на шосте місце в турнірній таблиці.

Фестиваль під назвою "Свято гумору"

Матч проти «Інгульця» випав на 1 квітня, яке за сумісництвом з днем матчу є також і святом сміху та гумору. Керівництво нашого клубу вирішило віддячити вболівальникам за чудову підтримку в минулому домашньому матчі проти «Скали» та організувало для них фестиваль під назвою "свято гумору". Під час фестивалю на вболівальників чекають: різноманітні конкурси, призи, їжа та кава, турніри, батли, виступ команд КВН з області, а також багато іншого. Наш партнер - оператор зв'язку lifecell теж внесе свій вклад у фестиваль та буде вручати уболівальникам абсолютно безкоштовно стартові пакети зі спеціальним футбольним тарифом!

Початок фестивалю о 12:00 (за дві години до матчу). Пройде він на території стадіону "Центральний".

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ