«Черкаський Дніпро» вдома поступився «Інгульцю»

«Черкаський Дніпро» вдома поступився «Інгульцю»

У 23-му турі Першої Ліги «Черкаський Дніпро» вдома приймав «Інгулець» з смт. Петрове (Кіровоградська обл.)

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 23-й тур.
1 квітня 2017 року. м. Черкаси. Стадіон «Центральний».

«Черкаський Дніпро» (Черкаси) - «Інгулець» (Петрове) – 0:2 (0:1)
Голи: 0:1 Мішуренко (17), 0:2 Прошенко (90+3)

«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Шопін, Тарасенко(к), Гончаренко, Крамар, Семенина (Сторчоус 50), Скепський, Бушман, Савченко, Ямполь (Шведенко 75), Ковпак (Качур 46)
В запасі: Будюк, Качур, Шурубура, Махарадзе, Маїк, Сторчоус, Шведенко
Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Інгулець»: Ганєв, Елла Кен, Запорожець (Кретов 85), Клименко (Прошенко 67), Мішуренко (Немтінов 71), Медведєв, Коцюмака, Боровський, Світличний, Павелько, Ткачов
В запасі: Фастов, Мучак, Джанелідзе, Прошенко, Кретов, Січінава, Немтінов
Головний тренер: Сергій Лавриненко

Попередження: Савченко (42), Скепський (75) - Ткачов (48), Мішуренко (64)
Видалення: немає

Головний арбітр: Володимир Міланич (Миколаїв)

Перед матчем

Обидві команди програли свої попередні матчі і розраховували на успішний результат у цій грі для своєї команди. Серйозних втрат у стані клубів не було, а також була величезна мотивація набирати очки. «Черкаський Дніпро» не залишав думок про місце в першій трійці, а «Інгулець» змушений був рятувати себе від вильоту з Першої Ліги, так як до початку матчу перебував у радіусі трьох очок від зони вильоту. «Дніпряни» підходили до матчу в ранзі фаворита та сподівалися на позитивний результат, провівши плідну підготовку до майбутньої гри.

Дуже неприємний інцидент трапився ще до стартового свистка. Коли команди вже готові були стартувати, вболівальники нашої команди почали скандувати з трибун: "Ганьба, ганьба". Мабуть демонструючи гравцям образу за програний виїзний матч минулого туру у Горішніх Плавнях. Звичайно, в нашій команді грають професіонали і незалежно від будь-яких умов вони повинні були показати найкращу гру на полі, але такі дії неприпустимі і цілком могли серйозно деморалізувати команду на самому старті гри.

Перший тайм

З перших секунд ініціативу захопили гості, які вочевидь мали установку на швидкий гол, тому що для проведення атак витрачалося чимало сил, незважаючи на те, що це були перші хвилини гри. Хоч і не було конкретної впевненості в діях, але навіть без м'яча підопічні Сергія Лавриненка дуже наполегливо за нього боролися на кожному клаптику поля, тому вдавалося швидко перехоплювати "сферу" та розвивати нові атаки. «Дніпряни», у свою чергу, намагалися взяти м'яч під контроль і знизити швидкий темп, нав'язаний суперником. Оборона у «Інгульця» теж була побудована з розумом. Лінія захисту перебувала практично в центрі поля і високий пресинг давав свої плоди. Гості провели кілька позиційних атак. Швидкого голу не сталося, але вже на 17-ій хвилині все таки вдалося зловити на помилці Дениса Скепського, який занадто далеко відпустив м'яч на оголеному лівому фланзі захисту. Арман Кен Елла скористався цією помилкою і відкинув м'яч до Запорожця. Тут же послідував проникаючий пас від Запорожця на хід Мішуренко і той увійшовши у штрафний майданчик пробив з-під захисника у дальній кут воріт. Здавалося б нічого складного, але удар вийшов дуже сильним і точним. Максим Кучинський зреагував, але не зміг у результаті встигнути за блискавичним польотом м'яча, який вже був у нього за спиною. 0:1 на користь гостей. Після забитого м'яча футболісти «Інгульця» взяли паузу і обороняючись економили сили, так як витратили їх багато на старті. Тепер почали атакувати «дніпряни», але знову не вдавалося завершувати. Тому практично всі атаки переривалися на підході до штрафного майданчику суперника. Тільки через півгодини гри та десяти хвилин постійних атак наша команда почала пробивати здалеку, звідки і з'явилися кілька ударів у площину воріт, з якими Ганєв без проблем впорався. На останні п'ять хвилин першого тайму знову активізувалися гості та стрімко пішли в атаку. Олексій Савченко сфолив на 42-й хвилині при спробі гостей продертися по лівому флангу атаки та отримав за це жовту картку. До основного часу матчу було додано три хвилини, але «Інгулець» і не думав зупинятися. Атаки тривали і одна з них призвела до небезпечного випаду. На 45+2 хвилині все той же Запорожець опинився з м'ячем біля штрафного майданчика, розрізав своїм пасом двох захисників і вивів один на один Армана Еллу Кена, який розстрілював ворота з 15-ти метрів та міг подвоювати перевагу своєї команди ще в першому таймі, але Максим Кучинський в стрибку відмінно зіграв ногами та нейтралізував загрозу. На цьому небезпечні моменти закінчилися і команди в спокійному режимі дограли доданий час.

Другий тайм

На другий тайм команда вийшла з атакуючим настроєм, а також по перерві була проведена заміна по позиції. Замість непомітного Олександра Ковпака на поле вийшов Руслан Качур, який був неймовірно мотивований на гру, з перших секунд забігав та намагався координувати своїх одноклубників. «Черкаський Дніпро» знову заграв першим номером, але все ще без гостроти в атаці. На 50-й хвилині по ногах отримав Ігор Семенина і в результаті не зміг продовжити матч. Півзахисник був замінений на Андрія Сторчоуса. До 60-й хвилині «дніпряни» збільшили оберти і в штрафному суперника сталася найбільш небезпечна атака нашої команди за весь матч. М'яч опинився у воротарському майданчику гостей, в результаті було зроблено кілька навісів та нанесенло цілу серію ударів по воротах, які були блоковані або відбиті. У підсумку підопічні Сергія Лавриненка з важкою працею, але зуміли врятувати свої ворота від голу. На останні півгодини «Інгулець» перейшов в режим оборони та діяв виключно на контратаках. На 64-й хвилині "гірчичника" отримав автор голу в наші ворота - Олександр Мішуренко. На думку арбітра він підігравав собі рукою в момент зі штрафним, який виконував Олексій Савченко. Наша команда продовжувала атакувати, а гості вирішили проводити заміни. Протягом п'яти хвилин їх було проведено дві. Гра «Інгульця» все більше переключалася на повністю оборонну. На 75-й хвилині жовту картку встиг отримати Денис Скепський, а Вадим Євтушенко провів останню заміну. Замість Ярослава Ямполя на поле вийшов новачок, який прийшов з молодіжної команди, центральний захисник Дмитро Шведенко. Тиск «дніпрян» продовжувався, але без останнього удару. На 80-й хвилині хороший шанс мав Сторчоус, але після навісу пробив головою трохи вище поперечини. На 85-й хвилині гості вирішили зібрати всі сили в кулак та відтіснити гру від своїх воріт, адже у нашої команди почало виходити пробивати по воротах Ганева. Сергій Лавриненко провів останню заміну, а команда почала сповільнювати гру в центрі поля та відводити її на половину поля «дніпрян». Арбітр додав цілих п'ять хвилин до основного часу матчу, а «Інгулець» тим часом кинувся в атаку. Одна з атак на 90+3 хвилині призвела до другого голу, який розставив всі крапки над "і" та припинив боротьбу в цьому матчі. Прошенко отримав м'яч і метрів з 25-ти пробив у дальній кут. Максим Кучинський з ударом не впорався і м'яч від штанги влетів у сітку. 0:2 на користь гостей. Останню хвилину команди дограли в центрі поля. Як підсумок, образлива домашня поразка.

Наступний матч наша команда проведе за тиждень, 8 квітня, на виїзді. «Черкаський Дніпро» поїде в гості до «Арсеналу» в Київ, який останнім часом демонструє досить непогані результати, багато в чому завдяки колишньому гравцеві «річковиків» - Олександру Батальскому, який нещодавно приєднався до столичного клубу. Тому на нас чекає дуже цікавий матч.

Євтушенко: на тлі негативного ставлення до команди, ми не змогли показати свої найкращі якості

Головний тренер «Черкаського Дніпра» Вадим Євтушенко поділився своєю думкою про гру з «Інгульцем»

- Ми програли другу гру поспіль. Можна сказати, що минула поразка загнала команду в дуже глибоку психологічну яму. Мало підтримки зсередини. Ми працювали з гравцями та намагалися вивести їх з цього психологічного стану. І я вважаю, що нам практично вдалося зробити це. Я не можу сказати, що сьогодні команда не хотіла. Може у когось не вистачало вміння або старань. Ми не просто програли минулу гру, ми втратили при цьому три важливих гравця. Ми втратили опорного півзахисника Цибульника, який сьогодні був дуже потрібен. Бо якщо враховувати стан поля і характер гри, де було багато боротьби, то нам, звичайно ж, дуже не вистачало і фізично сильних крайніх захисників. Балана та Синьогуба я маю на увазі. У цьому компоненті нам було сьогодні дуже важко. Це все і потягнуло за собою той результат, який ми маємо. Але хлопці все одно молодці. У роздягальні після першого тайму ми дуже добре поговорили і хлопці пообіцяли вийти та поборотися, після чого у другому таймі ми побачили як бажання, так і гольові моменти. До того ж, нам не підготували поле належним чином. Я просив у адміністрації не поливати його, так як занадто багато бруду було, але мене ніхто не послухав і нам довелося виходити і грати там, де навіть м'яч не хоче нормально котитися. Не подумайте, що я шукаю відмовки, але це одна з причин, яка завадила нам показати якісний футбол.

Лавриненко: задоволені тим, що вдалося домогтися позитивного результату

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував гру з «Черкаським Дніпром»

- У цілому ми задоволені, в першу чергу, що вдалося домогтися позитивного результату. У психологічному плані стало набагато легше. Зняли з себе цей тягар. В минулих іграх ми не менше старалися, але фортуна чомусь відверталася від нас і результат був негативним. Сьогодні хлопці точно заслужили на цю перемогу, особливо своїм першим таймом. Були можливості і збільшити рахунок по ходу гри. Звичайно ж ми грали більше другим номером, від оборони, так як розуміли, що «Черкаський Дніпро» вдома дуже сильний, буде багато атакувати і вболівальники завжди женуть команду вперед. Нам вдалося на цьому зіграти. Провели хороші контратаки і по великому рахунку крім стандартів ми не дали супернику розвернутися біля своїх воріт і забити гол. Ми дуже раді, що хлопці виконали установку на гру та добилися позитивного результату. Попереду ще багато ігор, багато боротьби і ми продовжимо в такому ж ключі готуватися до наступних матчів.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ