Черкаський Дніпро - Полтава: превью поєдинку

В рамках 25-го туру Першої Ліги «дніпряни» прийматимуть ФК «Полтава». Вашій увазі анонс поєдинку.

В рамках 25-го туру Першої Ліги «дніпряни» прийматимуть ФК «Полтава». Вашій увазі анонс поєдинку.

14 квітня, Черкаси, стадіон «Центральний», 17:00

Запланована пряма відеотрансляція матчу на нашому YouTube-каналі та текстова трансляція у нашій спільноті VK.

Перед матчем

До матчу проти полтавського клубу підопічні Вадима Євтушенка підходять у гарному настрої та розраховують зіграти у свій футбол, до того ж, є приємна статистика впевненої домашньої гри і рідні вболівальники, які будуть гнати команду вперед. Незважаючи на нічийний результат та відсутність голів у Борисполі, команда змогла порадувати своїх уболівальників конструктивної грою проти "Арсеналу-Київ" та зміна тактики від Вадима Євтушенка дійсно дала свої плоди. Вболівальники залишилися задоволені тією грою, яку команда показала на полі. "Черкаський Дніпро" не може перемогти вже в третьому матчі поспіль і домашня гра буде повністю націлена на здобуття трьох очок. Наша команда, як і суперник, не має дискваліфікованих гравців і в обоймі команд будуть всі футболісти, за винятком травмованих. В останніх п'яти матчах наша команда одержала лише одну перемогу, двічі зіграла у нічию та двічі зазнала поразки. На жаль, нашій команді в цьому матчі не зможе допомогти Олександр Цибульник, який як і раніше відновлюється після отриманої травми. Команда пройшла стандартну підготовку до матчу, провела передматчеве тренування на газоні стадіону "Центральний" та функціонально повністю готова до матчу.

Головний арбітр матчу - Панчишин Д.І (Харків)

Асистенти арбітра: Вишневський Ю.І (Київська обл.) та Ісаєв А.Ю (Запоріжжя)

Четвертий арбітр: Цибулько Є.А (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу: Возняк С.І (Миколаїв)

Суперник

"Полтава", як і наш клуб, не перший сезон проводить в Першій Лізі, але результати підопічних Юрія Ярошенка помітно слабкіше. В минулому сезоні команда за підсумками чемпіонату посіла 10-е місце, а зараз маючи в активі 30 очок після 24 матчів займає 11-у сходинку, тому нашого суперника сміливо можна вважати міцним середняком, який може дати бій будь-якій з команд в одному матчі, але не витримує довгих дистанцій. Останні результати "Полтави" значно перевершують наші. В останніх п'яти мятчах полтавці здобули три перемоги, один раз зіграли внічию і один раз програли. Розрив між командами в таблиці складає всього чотири очки на користь підопічних Вадима Євтушенка. Також серйозним психологічним ударом може стати технічна поразка в Кубку України, яке ФФУ зарахувала "Полтаві" в матчі з "Шахтарем" в результаті якого "гірники" автоматично пройшли у півфінал.

Через травму "Полтаві" в матчі з Черкаським "Дніпром" не допоможуть гравці основного складу - Дмитренко, Насібулін та Парамонов. Дискваліфікованих, як і у нашої команди - немає.

Історія взаємовідносин

Між собою "Черкаський Дніпро" та "Полтава" зустрічалися чотири рази. Тричі в рамках офіційних матчів Першої Ліги в минулому і нинішньому сезонах, і можна згадати останній товариський матч під час останньої зимової передсезонної підготовки. В трьох з чотирьох матчів наша команда здобула переможний результат і лише один раз поступилася. Різниця забитих/пропущених - 8:4. Найбільша перемога 3-0, найбільша поразка: 3-1.

Попередня зустріч в чемпіонаті

Матч 8-го туру проти "Полтави" пройшов 8 вересня 2016 року і став для нашої команди виїзним. "Черкаський Дніпро" незважаючи на безліч нічийних результатів у попередніх іграх залишався фаворитом матчу і ще жодного разу не програвав у чемпіонаті, у той час як "Полтава" мала серію з шести матчів без перемог та програла три останні гри. Хто б міг подумати, що саме на цей матч наш суперник збере всі сили, приручить фортуну і досягне своєї мети. Вже на 8-й хвилині матчу Зеленович з першої ж гострої атаки відкрив рахунок, але на 11-й господарі самі ж його і зрівняли. Стався автогол від Вовкодава, на пас від якого не зреагував належним чином голкіпер полтавчан. Цей момент дав нашій команді шанс зібратися і взяти перевагу в свої руки. "Полтава" грала в досить грубий і контактний футбол, а наша команда атакувала і контролювала м'яч. Під кінець першого тайму гра вирівнялась і на перерву команди пішли з нічийним рахунком. У другому таймі господарі помітно додали і на 52-й хвилині знову скористалися першим отриманим шансом. Штрафний успішно виконав наш колишній гравець - Максим Лісовий і вивів свою нову команду вперед. "Полтава" не зменшувала обертів та продовжувала атакувати. Приблизно за півгодини до кінця матчу наш тренер почав проводити заміни в спробі переламати гру. Частково це вдалося і після проведених замін "дніпряни" знову пішли вперед. Атакували до кінця матчу, але оборона господарів діяла впевнено на кожному клаптику поля. Всі питання по матчу зняв Воронченко, забивши на третій доданій хвилині третій гол "Полтави". Як підсумок, матч завершився з рахунком 3:1 і став першою поразкою у чемпіонаті для "дніпрян".

Цікаві факти

- Максим Кучинський провів свій 100-й матч у Першій Лізі;

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ