У Шполі прийняли Програму розвитку фізичної культури і спорту

На 23-ій позачерговій сесії міської ради депутати затвердили Програму розвитку фізичної культури і спорту в м. Шпола. Шполянська міська рада є розробником програми, яка розрахована на найближчі п’ять років.На 23-ій позачерговій сесії міської ради депутати затвердили Програму розвитку фізичної культури і спорту в м. Шпола. Шполянська міська рада є розробником програми, яка розрахована на найближчі п’ять років.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Міська програма розвитку фізичної культури і спорту розроблена з метою створення умов для подальшого залучення широких верств населення до масового спорту, як важливої складової здорового способу життя. Зміцнення здоров’я громадян, збереження, утримання та розвитку всіх ланок системи підготовки спортсменів високої кваліфікації, вдосконалення матеріально-спортивної бази і розрахована на 2017-2020 роки.

- Подібна програма приймалась і раніше, проте за минулі п’ять років народні обранці її не розглядали під час пленарних засідань. Останній раз її затверджували на черговій сесії міської ради в 2008 році і розраховувалась вона на 2008-2011 роки, - зазначив секретар міської ради Олег Денисенко.

Також він наголосив на тому, що організація проведення спартакіад, футбольних матчів, інших змагань із різних видів спорту буде контролюватись Шполянською міською радою, а фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету, спонсорської допомоги та інших не заборонених законодавством джерел.

Проаналізувавши основні напрямки, які передбачені Програмою на 2017-2020 роки, депутати висловили свої думки та пропозиції. Так депутат міської ради Михайло Богач зауважив, що завдяки ініціативі міського голови Сергія Кравченка нещодавно у місті було створено футбольний клуб «Шпола». Тепер містяни можуть тренуватися і розвивати такий вид спорту як футбол у рідному місті.

- На тренування до новоствореного футбольного клубу у Шполу почали з’їжджатись спортсмени із сусідніх сіл. Таким чином, створення комфортних умов для занять спортом у місті врахували й інтереси всього населення району, - сказав Михайло Богач.

Озвучену думку Михайла Богача підтримав і депутат міської ради Вадим Логвінов.

- Програма зрушить з місця процес вирішення критичної ситуації у сфері фізичної культури і спорту у місті і Шполянщині в цілому, - насамкінець підвів підсумок міський депутат.

На пленарному засіданні 23-ої сесії міської ради депутати одноголосно підтримали усі питання порядку денного. Так, крім Програми з розвитку фізичної культури і спорту народні обранці затвердили Програму надання адміністративних послуг населенню у сфері ветеринарної медицини на 2017 рік, схвалили Порядок відшкодування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на міських маршрутах. Також схвалили виконання міського бюджету за І квартал 2017 року і внесли зміни до рішення міської ради № 18-5/VII від 23.12.2016 року «про міський бюджет на 2017 рік».

Насамкінець президія та всі присутні на ХХІІІ сесії депутати міської ради VII скликання подякували один одному за тісну співпрацю та проведену роботу під час своєї каденції, адже незабаром шполяни обиратимуть міського голову та міських депутатів до Шполянської об’єднаної територіальної громади.

Теми: Шпола
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ