Оболонь-Бровар — Черкаський Дніпро: прев'ю поєдинку

В рамках 26-го туру Першої Ліги «дніпряни» їдуть в гості до Києва, де зіграють виїзний матч проти ФК «Оболонь-Бровар». Вашій увазі анонс поєдинку.

В рамках 26-го туру Першої Ліги «дніпряни» їдуть в гості до Києва, де зіграють виїзний матч проти ФК «Оболонь-Бровар». Вашій увазі анонс поєдинку.

21 квітня, м. Київ, стадіон «Оболонь-Арена», 19:00

Запланована пряма відеотрансляція матчу та текстова трансляція у нашій спільноті ВК

Перед матчем

"Черкаський Дніпро" підходить до матчу не в кращій своїй формі. Останні результати команди не можуть радувати нікого. Ні вболівальників, ні команду, ні керівництво. У п'яти турах наша команда набрала лише чотири очки і смуга невдач триває. В останніх п'яти матчах "дніпряни" здобули одну перемогу, один раз зіграли у нічию і три рази поступилися своїм суперникам. Зараз команда-майстрів ФК "Черкаський Дніпро" готується до матчу з командою ФК "Оболонь-Бровар" (Київ) по спецпроекту, який був запропонований головним тренером Вадимом Євтушенко та підтриманий президентом корпорації “Міжнародне фізкультурно-спортивне об`єднання “Футбольний клуб “Черкаський Дніпро” Володимиром Лашкулом. У складі досі є травмовані гравці, але немає дискваліфікованих, тому головний тренер зможе задіяти практично усі резерви.

Головний арбітр: Козиряцький М. (Запоріжжя)

Асистенти: Приймачук А. (Рівне) та Шевчук А. (Рівне)

Четвертий арбітр: Солов'ян М. (Київ)

Спостерігач арбітру: Кривицький В. (Рівне)

Суперник

"Оболонь-Бровар", як і наш клуб, виступає у Першій Лізі вже другий сезон, але зараз відчуває такі ж труднощі, як і "Черкаський Дніпро". Після 25 турів чемпіонату в активі "пивоварів" всього лише 33 очки, з якими команда займає 10-у позицію, розмістившись в турнірній таблиці прямо під нами. В останніх п'яти матчах столичний клуб здобув три перемоги, один раз зіграв внічию і один раз поступився своєму супернику. Розрив між нашими командами складає лише одне очко, тому "пивовари" будуть сверхмотивовані, особливо на своєму домашньому полі. Примітно, що протягом двох минулих сезонів - "Оболонь-Бровар" була нашим головним суперником за призові місця в чемпіонатах Першої та Другої ліг, але зараз, як і ми. відчуває труднощі на дистанції чемпіонату і осіла в середині турнірної таблиці.

Через дискваліфікацію своїй команді не зможе допомогти півзахисник Дмитро Єременко.

Історія взаємовідносин

"Черкаський Дніпро" зустрічався з "Оболонню-Бровар" вісім раз в офіційних зустрічах. Чотири рази наша команда добивалася перемоги, один раз команди зіграли в нічию, також тричі перемогу здобував столичний клуб. Різниця м'ячів 10-6 на користь "Черкаського Дніпра". Найбільша перемога "дніпрян": 4-0, в той час як найбільша поразка від "Оболоні-Бровар" це всього лише мінімальний рахунок 1-0.

Попередня зустріч в чемпіонаті

Матч 9-го туру проти ФК "Оболонь-Бровар" пройшов на стадіоні "Центральний" восени, 13 вересня 2016 року. До того матчу команди підходили з поразками в останніх матчах, тому налаштування на гру було очевидним - потрібно перемагати. Гру команди розпочали доволі активно та у рівній боротьбі. В першій десять хвилин наша команда вже мала один удар в ствір від Антона Крамара. У другій половині слідуючої десятихвилинки наша команда заробила право пробити штрафний, який на 18-й хвилині безпомилково реалізував півзахисник Олексій Савченко. Наша команда повела у рахунку. "Пивовари" дивлячись на швидкісній та атакуючий футбол від нашої команди прийняли рішення грати більш агресивніше, що в підсумку призвело до отримання "гірчичника" одним з гравців столичного клубу вже на 22-й хвилині матчу. "Дніпряни" продовжили атакувати та створили ще декілька небезпечних моментів коло воріт суперника. Під кінець тайму "Оболоні" вдалося взяти гру під свій контроль та провести ряд свої атак, які не призвели до чогось конструктивного. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на нашу користь. Другий тайм розпочався за повного контролю гри киянами, але швидко нейтралізувався. Хвилин двадцять команди обмінювалися обопільними атаками. З 70-ї хвилини тренери почали робити перші заміни, а вже на 75-й хвилині команду від пропущеного голу врятував Олег Тарасенко. "Оболонь" атакувала, але за десять хвилин до кінця матчу віддала ініціативу і "Черкаський Дніпро" просто догравав матч в атаці, не дивлячись на рахунок. Матч завершився мінімальною перемогою "річковиків".

Погодні умови

У п’ятницю, 21-го квітня, в Києві прогнозується ясна погода, без опадів. Вітер північно-західний 2 м/с. Температура повітря ввечері — 2-4 градуса Цельсія вище нуля.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ