Забивши швидкий гол, Черкаський Дніпро в гостях переміг Бровар з Оболоні

Забивши швидкий гол, Черкаський Дніпро в гостях переміг Бровар з Оболоні

У черговому виїзному поєдинку «Черкаський Дніпро» завітав у гості до столичного «Оболонь-Бровар»

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 26-й тур.

21 квітня 2017 року. 19:00. м. Київ. Стадіон «Оболонь-Арена».

«Оболонь-Бровар»: Федорівський, Бровченко, Безуглий, Корнєєв, Коваленко К., Проневич, Гордійчук, Гурмак (Слободян 45'), Сахнюк (Корольчук 54'), Скакун (Шевчук 65'), Продан

В запасі: Піцан, Даценко, Шевченко, Слободян, Ковбаса, Шевчук, Корольчук

Головний тренер: Олег Мазуренко

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Балан, Тарасенко(к), Гончаренко, Синьогуб, Цибульник, Кошка, Бушман (Ямполь 90+3'), Крамар (Мединський 85'), Скепський, Качур (Ковпак, 88')

В запасі: Панченко, Мединський, Ковпак, Махарадзе, Ямполь, Шурубура, Сторчоус

Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Оболонь-Бровар» – «Черкаський Дніпро» – 0:1 (0:1)

Голи: 0:1 Скепський (3')

Попередження: Коваленко (63'), Проневич (80') - Тарасенко (90+1')

Видалення: немає

Головний арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Перед матчем

До матчу команда-майстрів ФК "Черкаський Дніпро" готувалася по спецпроекту, який був запропонований головним тренером Вадимом Євтушенко та підтриманий президентом корпорації “Міжнародне фізкультурно-спортивне об`єднання “Футбольний клуб “Черкаський Дніпро” Володимиром Лашкулом. Команда дуже плідно попрацювала та навіть відправилася у Київ за день до матчу, щоб провести додаткове передматчеве тренування. Тому вся концентрація була максимально зусереджена на грі з ФК "Оболонь-Бровар".

Перший тайм

"Дніпряни" стартували дуже активно та з перших хвилин почали тиснути на ворота свого суперника. Був зароблений дуже перспективний штрафний на правому фланзі атаки, який пішов виконувати Юрій Бушман. Наш півзахисник виконав прицільний навіс у штрафний майданчик, де першим на м'ячі був Денис Скепський, який точним ударом головою відправив шкіряну кулю у дальній та незахищений кут. 0:1, "Черкаський Дніпро" попереду. "Пивовари" не розгубилися та підхопивши гру пішли атакувати. Впродовж п'яти хвилин футболісти столичного клубу давили на ворота Ореста Бюдюка, але ніякого конструктиву в атаці не дочекалися. Друга десятихвилинка почалася у рівній боротьбі та обопільних атаках команд. "Оболонь-Бровар" створив більше моментів, деякі навіть з ударами, але гостроти в них було замало. Така гра продовжувалася ще хвилин п'ять, після чого "дніпряни" знову підхопили ініціативу та пішли атакувати ворота господарів. На 26-й хвилині Юрій Бушман навішував з флангу на Руслана Качура, який пробив по воротах головою, але удар відбив голкіпер господарів Федорівський. Ближче до 35-ї хвилини "Черкаський Дніпро" мав повну перевагу та беззупинно атакував. Декілька кутових та ситуацій з ударами мали "дніпряни", але ці моменти не вдалося реалізувати. На 39-й хвилині свою атаку майже перетворили на гол вже кияни, але зусиллями захисників небезпеку від воріт після удару господарів вдалося відвести. "Дніпряни" продовжили атакувати та створили ще дві небезпечних атаки. Спочатку з кутового пробивав Руслан Качур, а у другій ситуації не встиг замкнути передачу на дальній штанзі Олександр Цибульник. На останній хвилині матчу свою швидку атаку провели й "пивовари", але нічого цікавого. На перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь черкаського клубу.

Другий тайм

У перерві матчу господарі провели одну заміну. Друга частина гри кардинально не змінила картини матчу. "Черкаський Дніпро" продовжував володіти м'ячем та проводити свою атаки, які були все гостріше раз за разом. За півгодини до кінця матчу "Оболонь-Бровар" зумів відвести гру від своїх воріт та перевести її у центр поля. Більшість боротьби, звичайно, вигравала наша команда, але якісних атак, як раніше, поки що не проглядалось. На 63-й хвилині гравець "Оболоні" Коваленко отримав "гірчичника" за свій фол, а Олег Тарасенко  пізніше мав чудову можливість забити зі стандарту, але після удару головою нашого капітана м'яч пішов над поперечкою. Непоганою атакою відповіли і господарі. Корольчук отримав м'яч у нашому штрафному майданчику та пробивав з розвороту по воротах, але на місці був Орест Будюк та спокійно забрав м'яча до рук. Господарі провели усі заміни, що залишилися та намагалися переломити гру. Ближче до 80-ї хвилини наша команда повністю перехопила ініціативу і дуже довго кружляля коло штрафного майданчика суперників. На 79-й хвилині Антон Крамар виходив віч-на-віч з голкіпером "Оболоні-Бровар" але схибив та пробив вище воріт. На 80-й другу жовту картку отримали "пивовари". На цей раз порушував правила Проневич. На 85-й хвилині Вадим Євтушенко провів першу заміну. Замість Антона Крамара на полі з'явився Ігор Мединський, а за три хвилини, на 88-й, на поле вийшов Олександр Ковпак, який замінив Руслана Качура. На 90+1 хвилині Олег Тарасенко отримав жовту картку за свій фол, захищаючись від атак суперника, а "Оболонь-Бровар" мала за п'ять хвилин дві чудові нагоди. На 85-й хвилині врятувала хрестовина, на 90+1 вже Орест Будюк зіграв надійно. На 90+3 хвилині Вадим Євтушенко провів тактичну заміну, та випустив іменинника Ярослава Ямполя замість Юрія Бушмана чим також виграв час. Як підсумок, "дніпряни" переграли "пивоварів" на виїзді з мінімальним рахунком.

Наступна гра нашої команди пройде вдома, 28 квітня, проти лідера чемпіонату - ФК "Іллічівець" Маріуполь. Матч пройде в рамках 26-го туру Першої Ліги. Початок о 18:00. Запрошуємо усіх вболівальників підтримати нашу команду!

Коментарі тренерів

Головний тренер ФК "Черкаський Дніпро" Вадим Євтушенко на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру з ФК "Оболонь-Бровар":

- Матч вийшов видовищним. Сьогодні було дуже багато боротьби. Ми знали, що "Оболонь" знаходиться зараз в хорошій формі. Останні перемоги були здобуті в гарному стилі. Ми знали, що, по-перше, це граюча команда, а по-друге, знаходиться в хорошій формі. Ми досить серйозно налаштовувалися на гру з тими проблемами, що у нас є. Хлопці були трошки затиснуті, у зв'язку з тим, що у нас не було позитивного результату в останніх матчах. Ми налаштовувалися сьогодні дати бій "Оболоні". Ми як раз в цьому аспекті програвали багато останніх матчів і як раз цих бійцівських якостей не вистачало. Сьогодні хлопці проявили себе з найкращого боку. Відновилися кілька травмованих гравців, що теж додало нам міцності і ми сьогодні дійсно билися за перемогу. Командою було створено достатньо багато моментів, щоб забити, ну і "Оболонь" теж була близька до голу.

Головний тренер ФК "Оболонь-Бровар" Олег Мазуренко прокоментував домашню гру проти "Черкаського Дніпра"

- Оцінка матчу незадовільна. Чесно скажу, я багатьох футболістів не впізнав сьогодні. Дуже розчарований багатьма футболістами. Ну і в цілому команда зіграла не в той футбол, про який ми домовлялися. Перш за все був поганий рух сьогодні. Дуже поганий рух. Черкаси - сама не дуже швидка команда. Ми зіграли в їх повільний, неквапливий футбол, підлаштувалися. Не було швидкості, не було мобільності. Не було командних дій. Просто були індивідуальні спалахи футболістів, а команди сьогодні на футбольному полі не було. Те, що пропустили на перших хвилинах - так, але це не привід засмучуватися і розчинятися на полі. Це повинно було стимулювати на більш сильну гру, але цього не сталося. Багато претензій до футболістів і команди в цілому. Програли майже всі стандарти сьогодні. Вся гострота біля Черкас була сьогодні зі стандартів і ми повністю поступилися в цьому компоненті.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ