Черкаським футболістам все псує швидкий гол

Таку думку має помічник головного тренера ФК «Черкаський Дніпро» Сергій Процюк. Він прокоментував гру з маріупольським «Іллічівцем», інформують Новини Черкас.

- Хотіли сьогодні змінити традицію та перемогти на своєму полі. Як завжди, все зіпсував швидкий гол у наші ворота на перших хвилинах матчу. Пропустили необов'язковий гол і гра відразу ж придбала зовсім інший характер. Треба віддати належне нашим футболістам, що навіть за рахунку 0:2 вони намагалися грати у футбол. На жаль, не реалізували пенальті. Ну, зрозуміло, тут зіграв клас Худжамова. Футбол - це лотерея. Приємно, що у другому таймі вийшли на заміну гравці та підсилили гру. Тому у нас з'явилися моменти. Забили гол. Могли навіть зрівняти і врятувати матч. Хоча, могли і пропустити. Гра залишила двояку думку, але приємно, що є команда, яка не зупиняється при будь-якому збіг обставин. Хлопці боролися до кінця і я не можу дорікнути жодного гравця в тому, що він здався.

Зате тренер «Іллічівця» вважає, що вони перемогли заслужено.

Головний тренер ФК «Іллічівець» (Маріуполь) Олександр Севідов на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру з «Черкаським Дніпром»

- Насамперед хочу побажати здоров'я та швидкого одужання президенту клубу та головному тренеру, тому що футбол - це всього навсього гра і якщо хтось хворіє, тоді це вже погано. Що стосується гри, я вважаю, що ми перемогли заслужено. Ми контролювали гру більшу частину часу. Був провал у другому таймі десь 20-25 хвилин, коли ми випустили нитку гри зі своїх рук, почали програвати боротьбу, стали програвати підбори, але загалом нами було створено близько п'яти гольових моментів. Дійсно гольових. Вони потрапляли в порожні ворота, тому, я вважаю, що рахунок заслужений. «Черкаський Дніпро», без сумнівів, на свій гол награв. Треба віддати належне гравцям, що вони не здалися після дуже вдалого нашого першого тайму. Адже вже в перші хвилини нами було створено два гольових моменти. На цьому заспокоїлися, за що могли поплатитися. Добре, що добре кінчається.

- У кінцівці матчу гра була по рахунку або команда підсіла фізично?

Ну, команда навряд чи підсіла фізично. Я хочу сказати, що, напевно, багато хто сміється з мене, але ми зараз зробили таке турне по поганих полях, і я, чесно кажучи, дуже здивований, тому що в Черкасах завжди було хороше поле, але зараз це поле не дозволяє контролювати м'яч внизу не тільки нам, але і вашій команді. Я дивився їх гру з "Оболонню", на хорошому полі, повірте це зовсім дві різні гри. А зараз команда перейшла на довгі передачі, тому що іншого виходу не було. Ми теж намагалися грати простіше. Десь за рахунком, десь по ситуації, але це футбол, який, припустимо, мені дуже не подобається. Той, який був у другому таймі. Такий, без середини поля, пінг-понг. Передача і це колгоспне вибивання м'яча в аут - це футбол, який гру не прикрашає. Принаймні нашу команду. Я про команду суперника ніколи не говорю, не обговорюю і не аналізую. У вас є тренер, нехай він цим займається. Ми трошки в інший футбол граємо, але для цього потрібно гарне поле, ну принаймні, вже вибачте мене, краще, ніж у Черкасах. Я впевнений, що ви зможете довести газон до розуму, але я не знаю, що сталося з вашою "поляною", яка раніше була однією з кращих у першій лізі.

Нагадаємо, у домашньому поєдинку, в рамках 27-го туру Першої Ліги, «Черкаський Дніпро» приймав лідера чемпіонату - маріупольский «Іллічівець»

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 27-й тур.

28 квітня 2017 року., 18:00, м. Черкаси. Стадіон «Центральний».

«Черкаський Дніпро» – «Іллічівець» Маріуполь – 1:2 (0:2)

Голи: 0:1 Кисіль (4), 0:2 Кисіль (21) - 1:2 Тарасенко (82)

Незабитий пенальті: Скепський (29)

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Балан, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Цибульник (Сторчоус 61), Кошка, Бушман, Крамар (Мединський 65), Скепський (Ямполь 81), Качур

В запасі: Панченко, Мединський, Савченко, Махарадзе, Ямполь, Шопін, Сторчоус

Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Іллічівець»: Худжамов, Цюпа, Неплях, Яворський, Насонов, Кисіль, Гоміс (Ярошенко 85), Мишньов (Ярошенко 71), Рудика, Кожанов, Фомін

В запасі: Гальчук, Тищенко, Ярошенко, Новотрясов, Мігунов, Жичиков

Головний тренер: Олександр Севідов

Попередження: Цибульник (4), Скепський (78) - Кожанов (45+1)

Видалення: немає

Головний арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)

Перед матчем

До матчу "дніпряни" підходили в піднесеному настрої, так як в останньому матчі проти "Оболоні" нарешті вдалося перервати серію матчів без перемог та забитих м'ячів. До того ж, перемога на виїзді була виглядала значно "смачніше" і додавала быльше віри в свої сили вдома. Також варто відзначити, що в команди була додаткова мотивація на гру, так як президент клубу Володимир Лашкул пообіцяв виплатити команді преміальні в разі перемоги над підопічними Олександра Севідова, створивши справжню інтригу для всієї футбольної громадськості та вболівальників. Маріупольський клуб, тим часом, зіткнувся з серйозною втратою. Через дискваліфікацію пропускав матч ключовий центральний захисник Кольцов, і це було додатковим плюсом для підопічних Вадима Євтушенка в матчі з найсильнішою командою чемпіонату.

Перший тайм

"Черкаський Дніпро" розіграв м'яч з центру поля і відразу ж перейшов у наступ. Було видно настрій на швидкий гол у ворота гостей. Кілька забігів на ворота Худжамова ні до чого не привели, а в першій же атаці "Іллічівець" знайшов свій момент. Гостям вдалося перехопити м'яч у центрі поля і провести швидку атаку. Кисіль підхопив м'яч, обіграв двох захисників і виходив на ударну позицію, практично на лінії штрафного майданчика. Олександр Цибульник спробував зупинити гравця, але сфолив. Суддя призначив небезпечний штрафний в бік воріт "дніпрян" і показав Цибульнику жовту картку. Кисіль сам взявся виконувати штрафний і не прогадав. Удар в лівий від воротаря кут не змогли зупинити ані стінка, ані Орест Будюк, якому залишалося лише проводжати м'яч поглядом. Наша команда не розгубилася і розігравши м'яч з центру поля знову продовжила атакуючі дії. До 10-ї хвилини гра вирівнялась. Контроль м'яча був за нашою командою, але оборонні редути маріупольської команди були досить міцними. Друга десятихвилинка пройшла в грі на зустрічних курсах, команди обмінювалися розмашистими атаками, але вже на 21-й хвилині "Іллічівець" в черговій своїй атаці провернув дуже гарну комбінацію. Фомін стягнув на себе кілька захисників і віддав вглиб штрафного майданчика, де зміг зачепитися за м'яч все той же Кисіль, протягнув його повз нашого захисника і пробив у ближній кут, який в даний момент був вільним. Орест Будюк знову не зміг зреагувати на удар і перевага гостей подвоїлася. "Черкаський Дніпро" після другого забитого м'яча повністю перехопив ініціативу і створив кілька непоганих моментів біля воріт Худжамова. На 29-й хвилині атака підійшла до штрафного майданчику "Іллічівця". Юра Бушман навішував у штрафну, але партнерів там не було. Синьогуб влетів у штрафний майданчик та обікрав захисника, а той запізнившись пробити по м'ячу - пробив прямо по нашому крайньому захиснику, заваливши його на газон. Арбітр сигналізував пенальті. Денис Скепський взявся виконувати одинадцятиметровий, але пробив у лівий кут і його удар повністю був прочитаний Худжамовим, який без проблем його відбив. М'яч відскочив до Юри Бушмана і той першим же дотиком пробивав у ближній кут, але м'яч полетів занадто високо. Гра заспокоїлася і вся боротьба перейшла в центральну зону. Так і догравався перший тайм. Під саму завісу першого тайму Кожанов грубо порушував правила і отримав за це "гірчичник".

Другий тайм

На старті другого тайму обидві команди пішли в наступ. "Іллічівець" провів свою атаку, на що наша команда відповіла небезпечним пасом у штрафний майданчик на Дениса Скепського та кутовим, але всі моменти поки що не доходили до дуже серйозної загрози. Через п'ятнадцять хвилин гра знову відсунулась у центр. Багато боротьби, верхових передач та контактного футболу. За півгодини до кінця матчу "Черкаський Дніпро" почав робити заміни. Спочатку на 61-й хвилині замість Олександра Цибульника з'явився Андрій Сторчоус, а трохи пізніше, на 65-й, замість Антона Крамара вийшов Ігор Мединський. З виходом цих хлопців гра "Черкаського Дніпра" значно пожвавилася. На 64-й хвилині у штрафному майданчику "Іллічівця" творилася справжня пожежа і "дніпряни" дивом не скоротили перевагу. Ще п'ять хвилин подарували нам дві небезпечні атаки. Спочатку Мединський увійшовши в штрафну з краю ледь не переграв Худжамова, а потім Руслан Качур відгукнувся на верхову передачу на лінії воротарського, але не зумів влучити у незахищений кут гостей. Швидкісна гра трохи заспокоїлася і знову перейшла в контактний футбол. "Іллічівець" провів свою першу заміну, а Денис Скепський на 78-й хвилині вирішив висловити своє невдоволення арбітру та отримав за це жовту картку. В останню десятихвилинку гості вирішили натиснути і провели кілька позиційних атак, які не дуже то й потурбували Ореста Будюка. На 81-й хвилині наша команда провела останню заміну. Замість Дениса Скепського на поле вийшов Ярослав Ямполь. Наступна ж атака маріупольської команди могла ховати всі шанси "дніпрян" хоча б на нічию в цьому матчі, але отримав передачу з флангу Насонов дивом не влучає у ворота і б'є значно вище. І вже на наступній хвилині під час виконання заробленого кутового, з передачі Ярослава Ямполя, капітан Олег Тарасенко забиває м'яч головою у ворота Худжамова. Після забитого голу "Черкаський Дніпро" завівся, також завелися і трибуни, які гнали команду вперед. Атаки нашої команди тривали. На 85-й хвилині Ігор Мединський зважився на дальній удар, який виявився дуже небезпечним. М'яч просвистів над ближньою дев'яткою. Ще одну заміну провели гості. До основного часу було додано три хвилини, за час яких нашій команді не вдалося забити ще раз, до того ж, "Іллічівець" дуже грамотно відсував гру від своїх воріт, намагаючись нейтралізувати будь-які загрози. Матч завершився з неприємним для нас рахунком.

Наступний матч наша команда проведе на виїзді, 3 травня, проти ФК «Миколаїв».

у домашньому поєдинку, в рамках 27-го туру Першої Ліги, «Черкаський Дніпро» приймав лідера чемпіонату - маріупольский «Іллічівець»

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ