Черкаський Дніпро обіграв Буковину

у домашньому поєдинку «Черкаський Дніпро» приймав чернівецьку «Буковину»

Вчора у домашньому поєдинку «Черкаський Дніпро» приймав чернівецьку «Буковину», повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 32-й тур

21 травня 2017 року., 17:00, м. Черкаси. Стадіон «Центральний»

1950 глядачів, температура +16

«Черкаський Дніпро» – «Буковина» Чернівці – 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 Тарасенко (5), 2:0 Мединський (90+2)

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шопін, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Махарадзе, Сторчоус (Мединський 81), Ямполь, Бушман (Крамар 90+1), Скепський, Качур (Балан 55)

В запасі: Панченко, Мединський, Крамар, Шведенко, Балан, Шурубура

Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Буковина»: Мозіль, Тєрєхов, Мироненко, Гудак, Бойчук, Покотилюк, Клак (Савчук 87), Чеботарьов, Гуськов, Сербул, Бугай

В запасі: Леонідов, Савчук, Мазур, Раца, Шишигін, Геник

Головний тренер: Олег Ратій

Попередження: Сторчоус (54), Гончаренко (66) - Бойчук (51), Клак (87)

Видалення: немає

Головний арбітр: Юрій Іванов (Донецька обл.)

Перший тайм

Перші хвилини матчу пройшли в досить рівній боротьбі, але вже на 5-й хвилині капітан Олег Тарасенко, традиційно підключившись до кутового, відкрив рахунок у матчі після удару головою. Подачу з кутового виконував Денис Скепський. "Буковина" відповіла кількома небезпечними випадами по правому флангу, але оборона нашої команди змогла впоратися з двома прострілами у воротарський майданчик. В наступній атаці вже Руслан Качур пробивав з кута воротарського майданчика у ближній кут, після помилки захисника, але воротар "жовто-чорних" зайняв правильну позицію і вибив м'яча на кутовий. Відповіли чернівчани атакою колишнього гравця нашої команди Сергія Чеботарьова, який пробивав з лінії штрафного майданчика, але Орест Будюк все бачив і відбивши м'яч перед собою одразу ж забрав його під свій контроль. Після цих атак команди надовго пішли в центр поля і обмінювалися спробами закидів, флангових проходів і боролися за контроль над центром. "Буковина" за довгий час заробила лише один кутовий, який так само не приніс результату. Ближче до 30-ї хвилини небезпека була вже біля воріт Мозіля. Юрій Бушман, отримавши передачу від Дениса Скепського, навішував вглиб штрафного майданчика на Руслана Качура, який без будь-яких перешкод пробивав головою в дальній кут, але не влучив у ствір воріт. М'яч пройшов біля стійки. Трохи пізніше метрів з двадцяти наважився пробити Андрій Сторчоус, але теж не влучив по воротах. Футболісти "Буковини" отримали шикарний шанс зрівняти рахунок під кінець тайму, але після проникаючої передачі Клака, виходячи один на один з Орестом Будюком, нападник Владислав Бугай промахнувся по м'ячу і момент був змарнований.

Другий тайм

Другу половину гри значно активніше почали гості. Зароблений штрафний з ударної позиції пішов виконувати Тєрєхов. Але пробив "на точність" дуже слабо. М'яч ще не долетівши до воріт знайшов голову Олега Тарасенка, який вибив його в поле. Наступний відрізок матчу пройшов у боротьбі із картками та участю медиків. Одного з гравців "Буковини" навіть довелося виносити на ношах. Вадим Євтушенко вже на 55-й хвилині замінив Руслана Качура на Дениса Балана, а роль нападника став грати Ярослав Ямполь, який мав кілька шансів забити, але м'яч у ворота так і не пішов. Ближче до 60-й хвилині наша команда знову оточила штрафний майданчик гостей, але безліч атак завершилися лише одним ударом від Андрія Сторчоуса, який пробив вище воріт. Велику частину часу "дніпряни" продовжували проводити в атаці, але це не призвело до якоїсь серйозної небезпеки. Непоганий шанс мав Володимир Шопін, отримавший передачу від Дениса Балана, але пробивши в дальній і незахищений кут воріт "Буковини" наш захисник не потрапив у ствір. М'яч пройшов в сантиметрах від стійки. На 81-й хвилині на поле замість Андрія Сторчоуса вийшов Ігор Мединський і непогано освіжив гру команди попереду, беручи участь у кількох небезпечних епізодах. Останні пару хвилин основного часу стали досить небезпечними для "Черкаського Дніпра". Чернівчани зібралися з силами і провели дві небезпечні атаки з ударами зі штрафної площі. У першій атаці завадив Олег Синьогуб, а у другій відмінно зіграв Орест Будюк. Вирвавшись в атаку, гості забули про захист, за що і поплатилися на 90+2 хвилині. Провалом у центрі поля скористався Денис Скепський. Протягнув сферу по центру та прокинув м'яча на фланг Антону Крамару, який прострілив у воротарський майданчик. М'яч пройшов захисників і воротаря, прилетівши на ногу Ігорю Мединському, якому залишалося лише проштовхнути його у порожні ворота.

Наступний матч наша команда проведе проти одного з лідерів чемпіонату - рівненського «Вереса», 27 травня о 17:00, на виїзді.

Коментарі тренерів

Головний тренер «Буковини» Олег Ратій на традиційній післяматчевій прес-конференції прокоментував результат гри з «Черкаським Дніпром»:

- Пропустили швидкий гол. Після чого команда господарів закрилася і грала на контратаках. На жаль, у нас були моменти, але ми не змогли їх використати. Ну і в кінці гри вже пропустили необов'язковий гол, тому що почали грати в авантюру. Побігли вперед, провалилися ззаду. Пропустили швидку атаку суперника, яка і призвела до другого голу.

Головний тренер «Черкаського Дніпра» Вадим Євтушенко на традиційній післяматчевій прес-конференції прокоментував результат гри проти «Буковини»:

- Перш за все, ми дуже раді, що нарешті перемогли в рідних стінах. Тому що тільки в прем'єрному матчі ми домашню гру виграли. Зараз у нас була важка програма, чотири виїзні матчі. Це турне ми почали дуже успішно, з нічийного результату в Миколаєві, потім виграли умовно домашню гру на виїзді, дуже важку. Хотіли підтвердити це наступними іграми. Але, на жаль, у двох останніх матчах фарт від нас відвернувся. У Сумах на останніх секундах рикошет залетів, а в минулій грі з Геліосом, яку я вважаю найкращим нашим матчем. У всякому разі другий тайм, напевно був кращий в цьому сезоні. Такий безглуздий пенальті нам тоді поставили. Ми, на жаль, граючи добре і покращуючи якість своєї гри - не набрали очок. Хоча, ми хотіли в Сумах виграти. І якщо б нам вдалося перемогти, то я думаю з Геліосом у нас був би шанс поборотися і за п'яте місце, а так, поразка в Сумах перекреслила ці плани. Ми про це розмовляли з хлопцями.

Сьогодні звичайно налаштовувалися на перемогу, хоча ми і підійшли з великими кадровими проблемами до цієї гри. В минулому матчі у нас чотири гравця знову вибули. Цей сезон випробувальний для нас у всіх відношеннях. Ці травми вже замучили. При чому травми досить незрозумілі. Вилетіло два опорника - Цибульник і Кошка. Плюс Скарлош, якого я випускав у Сумах на 15 хвилин, начебто відновлювався. А тепер знову на передматчевому тренуванні підвернув ногу і вибув до кінця сезону. Плюс Саша Ковпак теж вийшов на заміну в минулому матчі і знову відчув біль у литковому м'язі, його стара травма. Тобто, на сьогоднішній день, ми знову втратили чотирьох гравців. Але, на щастя, сьогодні нам вдалося в середині поля залатати дірки. Махарадзе і Сторчоус зіграли старанно. Звичайно, може не так, як основні опорники. Але тим не менш, вони віддавалися грі, ну і добре спрацювали сьогодні заміни. Вийшли гравці і освіжили її. І ми доробили розпочату справу. Я всім кажу, що в Першій лізі немає слабких команд. І ті команди, які грають внизу, ось ми Сумам програли. Зі "Скалою" теж грали приблизно так само. "Інгульцю" програли. Всі команди мають між собою маргінальну різницю і щоб перемагати, потрібно показувати хорошу гру і мати частку везіння.

Сьогодні ми не забиваючи подумали про те, що можемо пропустити. І суперник реально два моменти створив таких, від яких серце трохи йокнуло. Але, слава Богу, сьогодні все закінчилося добре. І в кінцівці змогли забити. Нарешті два м'ячі забили, з чим я хлопців і привітав.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ