Віталій Кобзар взяв участь у матчі легенд полтавської «Ворскли»

Віталій Кобзар взяв участь у матчі легенд полтавської «Ворскли»

У неділю, 28 травня, на стадіоні «Ворскла» відбувся унікальний матч – зіграли легенди полтавського футболу. У складі однієї з команд виступив наш тренер - Віталій Юрійович Кобзар. Гра була присвячена 20-річчю завоювання «Ворсклою» бронзових нагород. І, звісно, найкраща реклама цього поєдинку – склади команд.

«Ворскла» (Полтава). Бронзовий призер 1996/1997 рр. - «Ворскла» (Полтава). Ветерани різних часів - 5:5

Голами відзначилися: Чуйченко (2), Шарій (2), Агарін, Сачко (2), Мелащенко (2). Також у матчі був і автогол Коновальчука.

Склади команд:

«Ворскла» (Полтава). Бронзовий призер 1996/1997 рр.

Воротарі: 16 Ковтун Андрій, 12 Моргун Олег

Польові гравці: 2 Дичко Володимир, 3 Головко Олександр, 4 Кривенко Олег, 5  Боровський Станісла, 6 Мачоган Ігор, 7 Кобзар Віталій, 8 Кислов Ігор, 9 Богатир Віктор, 10 Чуйченко Сергій, 11 Шарій Іван, 13 Гузенко Андрій, 14  Лапко Микола, 15 Марченко Андрій, 17 Яремчук Іван, 18 Венглінський Олександр, 19 Агарін Олександр, 20  Коновальчук Володимир, 21 Самойлов Віталій, 22 Омельчук Олександр, 23 Гречаний Василь

Головний тренер: Заслужений тренер України Пожечевський Віктор.

Тренери: Повстенко Валерій, Собецький Сергій

«Ворскла» (Полтава). Ветерани різних часів

Воротарі: 8 Постранський Віталій, 12 Остапенко Олег

Польові гравці: 2 Ходирєв Сергій, 3 Олефір Володимир, 4 Лукаш Сергій, 5 Краснопьоров Олег, 7 Мелащенко Олександр, 9 Поляков Олександр, 10 Брагінець Андрій, 11 Войтенко Володимир, 14 Стріляний Геннадій, 15 Матюха Андрій, 16 Супрун Олександр, 17 Сачко Василь, 18 Прокопиненко Володимир, 19 Волошко Олександр, 20  Кострицький Олександр, 21 Попов Володимир, 23 Медведєв Геннадій, 33 Піддубний Валентин, 44 Даллку Арменд

Тренери: Мармач Юрій, Мелащенко Олександр

Організатором матчу виступив заслужений тренер України Віктор Пожечевський, який і запросив Віталія Юрійовича взяти участь у цій грі. Подібний матч ветеранів вже проводився на честь 10-ти річчя ювілею успіху полтавської команди у сезоні 1996/97. В цей раз він був проведений з нагоди 20-ти річчя.  Організатори плануєть проведення матчу і на 30-ти річчя ювілею. Мета матчу - зібрати старих друзів і колег, поспілкуватися і зіграти в улюблену гру. Захід пройшов у позитивній обстановці, було забито багато голів, які просто не дали засумувати вболівальникам, які прийшли на гру. Вболівальників, до речі, було більше 1000.

Наш тренер зіграв у своєму звичному амплуа, на позиції півзахисника. Віталій Юрійович провів на полі 45 хвилин, виходячи в першому та в другому таймі. У першій половині гри Віталій Юрійович заробив пенальті, який реалізував Чуйченко, а у другому таймі відзначився гольовою передачею на Шарія.

Зазначимо, що футбольна кар'єра у нашого тренера була досить успішною:  Віталій Юрійович брав участь в Кубку УЄФА та Кубку Інтертото, був визнаний кращим футболістом Киргизстану в 1992 році. У складі ФК «Алга» Бішкек, Віталій Кобзар двічі ставав чемпіоном та володарем Кубка Киргизстану - в 1992 і 1993 роках. Пізніше, вже в складі полтавської «Ворскли», допоміг команді показати найкращий результат в історії клубу - вибороти в сезоні 1996/97 р.р. бронзу  найсильнішого українського чемпіонату. Загалом, у вищій лізі наш тренер провів 223 матчі, в яких відзначився 20-ма голами. Також Віталій Юрійович провів 105 матчів за професійну команду Черкас, забивши при цьому 9 голів.

Коментар Віталія Юрійовича Кобзаря: Шкода, що в Черкасах мало уваги приділяють ветеранам футболу. Було б непогано, наприклад, зібрати команду 1993/94 року, яка виграла Другу лігу, і провести такий  матч. Це був би хороший подарунок для відданих уболівальників черкаського клубу.

Також Полтавське громадське телебачення і футбольний клуб "Ворскла" представляють до вашої уваги повний запис матчу легенд полтавського футболу!

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ