На Кам’янщині створено нову громадську організацію.

Вчора, 31 травня, за ініціативи Кам96;янської районної організації ветеранів, в актовому залі зібрались представники ветеранських, громадських організацій району, сільські голови, секретарі сільських рад, люди, які мають інвалідність, громадськість міста і району, працівники апарату районної ради, представники засобів масової інформації. Також був присутнім начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Коваленко.

Вчора, 31 травня, за ініціативи Кам`янської районної організації ветеранів, в актовому залі зібрались представники ветеранських, громадських організацій району, сільські голови, секретарі сільських рад, люди, які мають інвалідність, громадськість міста і району, працівники апарату районної ради, представники засобів масової інформації. Також був присутнім начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Коваленко.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Відкрив засідання, та був його ведучим – голова районної організації ветеранів Олексій Засядько. У своєму виступі, Олексій Михайлович розповів про роботу організації, висвітлив поточний стан справ, надав інформацію про проведену роботу серед ветеранів та інвалідів.

На завершення доповіді, повідомив присутніх про те, що задля підвищення ефективності надання цільових послуг, враховуючи численні звернення жителів Кам`янського району, необхідно створити окрему громадську організацію, яка буде займатись та вирішувати проблеми людей, які мають інвалідність. Висловив переконання про те, що створення такої організації назріло давно, адже такої спілки, яка б займалась вирішенням цільових проблем на надавала комплексну допомогу для людей з інвалідністю в Кам`янському районі, на сьогодні, не існує.

Висловлена думка виступаючого була повністю підтримана присутніми в залі. Відкритим голосуванням було одноголосно підтримано рішення про створення в Кам`янському районі громадської організації інвалідів. Головою даної організації обрано Анатолія Панитенка. Заступниками – Володимира Перерву та Олексія Горького. Також, присутні визначились зі складом президії, громадської ради організації, зачитали, затвердили і прийняли статут нового громадського об`єднання.

Новообраний голова Анатолій Панитенко виступив перед присутніми з короткою доповіддю, в якій виклав своє бачення подальшої роботи та перспективи розвитку організації. Також висловив переконання, що тільки спільною, злагодженою роботою та максимальними зусиллями, разом з усіма гілками влади, завдяки підтримці інших громадських формувань і об`єднань, меценатів і спонсорів, вдасться досягнути поставлених задач та допомагати і підтримувати людей, які цього потребують.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ