У другому турі Фіналу чотирьох "Академія-Черкаський Дніпро" U-19 розтрощила "УФК-Олімпік"

8-го червня у с. Поляна Закарпатської області стартував другий день та 2-й тур Фіналу чотирьох. Відповідно до жеребкування юніори

8-го червня у с. Поляна Закарпатської області стартував другий день та 2-й тур Фіналу чотирьох. Відповідно до жеребкування юніори "Черкаського Дніпра" змагались з командою "УФК-Олімпік" (Харків). Підопічні Олександра Кирилюка не залишили "каменя на камені" від свого суперника.

 «УФК-Олімпік» Харків (U-19) - «Черкаський Дніпро» (U-19) - 1:7 (1:4)

Голи: 0:1 Бойко (3), 0:2 Бойко (10), 0:3 Нікітенко (16), 1:3 суперник (33), 1:4 Передерій (45 пен.), 1:5 Тенжицький (68), 1:6 Давиденко (80), 1:7 Бойко (85)

Склад команди: Марченко, Недождій, Нікітенко, Лакеєнко, Шведенко (Мовляйко 90), Орел (Стрикаль 70), Передерій (Шиман 85), Бойко, Чорний, Липовий (Давиденко 59), Тенжицький (Нікішов 69)

На матч проти харківського клубу дніпряни вийшли з бойовим настроєм. Підопічні Олександра Кирилюка налаштувалися на перемогу після нічийного результату з львів'янами і пішли атакувати з перших секунд матчу, забравши м'яч під свій контроль.

У першій же атаці, на першій хвилині матчу, наша команда створила ситуацію біля воріт суперника, в якій голкіпер номінальних господарів навмисне зіграв рукою за межами штрафного майданчика, за що і отримав червону картку, залишивши свою команду в меншості. Розігруючи цю ситуацію, вже на 3-й хвилині матчу, Бойко реалізував штрафний і відкрив рахунок у грі. На 10-й хвилині все той же Бойко знову взявся пробивати штрафний і знову успішно реалізував його, оформивши дубль. На 16-й хвилині наша команда заробила кутовий. Подавати пішов Бойко і виконав відмінний навіс на Нікітенка, який після удару головою довів рахунок до розгромного. До 20-ї хвилини нашою командою було створено ще два-три стовідсоткових моменти, які так і не були реалізовані. Після чого темп гри трохи впав, а на 33-й хвилині суперник скористався своїм, чи не єдиним шансом у матчі і трохи розмочив рахунок. На 45-й хвилині невтомний Бойко заробляє пенальті, який безпомилково реалізовує Передерій. На перерву команди йдуть під повним домінуванням черкащан та з рахунком 1:4 на користь річковиків.

У другому таймі наша команда не змінила тактику і продовжила нескінченні набіги на штрафний майданчик харківського клубу. Посилені атаки приводили до незліченної безлічі гольових моментів, але реалізувати вдалося лише кілька з них. На 68-й хвилині голом відзначився Тенжицький. На 80-й хвилині свій гол забив Давиденко, а наприкінці матчу, на 85-й хвилині, після чергового штрафного, перекинувши стінку, забив Бойко, оформивши таким чином хет-трик і ставши абсолютним героєм поєдинку. Повний розгром вже знайомого по групі суперника і відмінні шанси на перемогу у фінальній частині залишили за собою черкаські юніори.

Сьогодні на команди чекає вихідний день. А наступний та вирішальний матч відбудеться вже у суботу, 10 червня,  о 12:30. "Академія-Черкаський Дніпро" проведе матч 3-го туру проти ФК "Барса" (Суми).

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ