Посол Канади відвідав Маньківщину

У рамках реалізації проекту Української Громадської організації Go Global та мовних таборів Go Camp у Маньківку 12 червня до Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії завітав уповноважений посол Канади в Україні Роман Ващук.Відносини між Канадою та Україною мають довгу історію, розпочинаючись в кінці XIX століття, коли перші українські іммігранти прибули до Канади. З того часу важливість двосторонніх зв’язків зростала, досягнувши кульмінаційної точки в 1991 році, коли Канада стала першою західною державою, яка визнала незалежність України.

Нині Канада незмінно підтримує незалежність України та її інтеграцію в трансатлантичний простір політики, економіки і безпеки. Сьогодні канадсько-українські відносини охоплюють сфери політики, торгівлі, оборони і безпеки, а також галузі технічної допомоги та особисті контакти між людьми.

У рамках реалізації проекту Української Громадської організації Go Global та мовних таборів Go Camp у Маньківку 12 червня до Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії завітав уповноважений посол Канади в Україні Роман Ващук.

У зустрічі взяли участь: заступник голови районної ради Світлана Лещенко, голова РДА Ігор Віштак, начальник відділу освіти РДА Юрій Безверхий, директор закладу – Володимир Дорошенко.

Школярі разом з районними керманичами за щирою українською традицією вручили поважному гостю рушник, вишитий місцевою рукодільницею, та запашний коровай в дарунок і на згадку про Маньківський район.

Заступник голови районної ради Світлана Лещенко вручила букет квітів та висловила вдячність Роману Ващуку за те, що він знайшов час і можливість приділити увагу нашим дітям.

«Літні мовні табори - це дуже гарна форма роботи з дітьми, де є поєднання відпочинку, оздоровлення та невимушеного спілкування. В подібних закладах учні здобувають необхідні мовні навички, удосконалюють свою розмовну іноземну мову. Організовуючи такі мовні табори, навчальні програми з питань лідерства, моротворчих операцій ми і надалі зміцнюємо тісні родинні, соціальні та культурні зв’язки між нашими країнами. Сподіваємося що така дружня співпраця буде тільки зміцнюватися і принесе свої позитивні результати» - зауважила очільниця районної ради.

Під час спілкування з учнями Роман Ващук акцентував дітям, що кожен може досягти своєї мети, якщо зуміє подолати мовний бар’єр. Go Camp – це мовні табори нового покоління, метою яких є вивчення та вдосконалення іноземних мов у невимушеному середовищі – граючись та розважаючись. Основне завдання – показати учням, що вивчення мови – це легко і просто. Юні «іноземці» мали змогу поглибити мовні знання, розкрити свої здібності, слухати захоплюючі і змістовні розповіді про географію та історію, традиції та провінції і територіальний устрій Канади, отримати відповіді на запитання.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ