Міський голова Ватутіного розповів, чому звільнився секретар міськради

за дострокове припинення повноважень секретаря Ватутінської міської ради VII скликання Підцерковного Євгенія ІвановичаПро це йдеться у зверненні міського голови, яке розміщене на офіційному сайті міськради. Новини Черкас публікують це звернення:

В засобах масової інформації та в соціальних мережах неодноразово Євген Підцерковний розповідав, що звільнився за власним бажанням, адже не міг витримати корупції.

Тому нагадую, що за результатами таємного голосування 23.02.2017 року депутати міської ради (15 із 26 присутніх) проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Ватутінської міської ради VII скликання Підцерковного Євгенія Івановича, «за систематичне невиконання службових обов’язків секретаря Ватутінської міської ради» - рішення від 23.02.2017 №28-3/VII.

Щодо корупції в міській раді та виконкомі пропоную ознайомитись з інформацією за посиланням - http://landcontrol.org/?n=589231.

Коментарі, мабуть, зайві.

Підцерковний в соцмережах вибачається перед виборцями за те, що агітував за мене під час виборчого процесу, то я, як міський голова, виконую повністю свої обов’язки добросовісно і відповідально, що не вдалося йому на посаді секретаря міської ради. Аргументую: відповідно до моїх посадових обов’язків я зобов’язаний забезпечити життєдіяльність міста, а це безперебійна робота комунальних підприємств, забезпечення роботи освітньої галузі (чотири школи, чотири дитячі навчальні заклади, ДЮСШ, СЮТ), медичної галузі, управління культури. Місто чисте, з водопостачанням, водовідведенням та теплом в опалювальний період, працівники отримують стабільно заробітну плату, підприємства не мають заборгованості, сміття вивозиться, вулиці асфальтуються.

На мою думку вибачення Підцерковного відносно агітації за мене у виборчому процесі недоречні. Гадаю вибраний розрахунок Підцерковного на співчуття, як “ображеного праведника” невдалий. Йому потрібно просити вибачення у виборців зовсім з других причин, а саме: за отриману зарплату за невиконання обов’язків секретаря міської ради протягом одного року і трьох місяців, за руйнування фонтану на центральній алеї міського парку та привласнені кошти на його відновлення, пожертвувані громадянами, за відмову прибирати ділянку в міському парку, яку сам випросив, за привласнені двадцять мішків цементу, які виділило ПАТ ВКВ для відновлення стиків між плитами на набережній, за безлад і свавілля який творить в місті він разом з такими “патріотами”, та багато іншого.

Для нього та таких “патріотів” як він всі не такі, не так думають як вони, не так роблять, як їм хочеться, всі зрадники і сепаратисти, цікаво було знати, де був їхній патріотизм до подій на Майдані і щось не бачимо жодних описів звитяжних подвигів наших “патріотів” в подіях на Майдані, то де той патріотизм, в чому він полягає? Де його можливо побачити, відчути, чи це тільки патріотичні гасла, вишиванка і рука на серці при виконанні Гімну України? ДЕ?!!! І взагалі що вони особисто за своє життя зробили корисне в нашому місті, якщо одні міняють валюту, другі їздять в РФ на заробітки, треті поробили липові групи стали інвалідами, інші торгують на ринку - очолили спілки, але від повісток, запропонованих військкоматом, відмовились. Де патріотизм?!!!

З повагою міський голова О. Лисюк

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ