У Золотоноші знову перекриють вулицю Шевченка

Дороги, нові знаки, колектор водовідведення – такі основні теми лунали на традиційній нараді комунальників, що відбулася днями за очільництва начальника УЖКГ Олександра Флоренка.

Головне питання цих днів – поточний ремонт вулиці Благовіщенської, котрий розпочали виконувати фахівці «ЗолотоношаРемБуд». Директор підприємства Володимир Клімов повідомив, що у зв’язку з погіршенням погодних умов, шляховики напередодні так і не змогли розпочати асфальтування вже готових до процесу ділянок, інформує Золотоноша, повідомляють Новини Черкас. Роботи перенесені на один день. Разом з тим, щоб не втрачати часу, у вівторок рембудівці активно розпочали підготовчі роботи до другого етапу капітального ремонту дворового проїзду п’ятиповерхівки на Січовій, 25. В рамках цього проекту також вже відремонтовано тротуар на перехресті вулиць Січова та Черкаська. Сьогодні ж нарешті розпочато і проведення асфальтних робіт на Благовіщенській.

Також, за словами Клімова, днями його організація вже отримала 30 нових дорожніх знаків для встановлення на вулицях міста. Зокрема, до переліку увійдуть вулиця Горького, а також Пушкіна, де буде інформаційно обладнано пішохідні переходи. Оновити парк дорожніх знаків мають і в Управлінні ЖКГ. В цьому випадку мова йде про аварійні знаки, потреба тимчасового встановлення яких часто-густо виникає на міських шляхах, зважаючи на ремонт колектору чи асфальтування певних ділянок.

Система водовідведення на вулиці Шевченка готується до другого етапу своєї реконструкції. Одразу після завершення робіт на Благовіщенській ділянка від перехрестя із Миколаївською до автобусної зупинки біля Податкової буде повністю розрита. Саме тут лишився шмат старого колектору, котрий і дав про себе знати після нещодавніх злив. Наразі фахівці лише очікують закінчення поточного ремонту об’їзної вулиці, щоб потім знову перекрити головну транспортну артерію. Всього, за словами очільника КП «Міський Водоканал» Сергія Кузнєцова, там буде замінено близько 140 метрів труб.

Рутинну повсякденну діяльність доповнює дотепер ліквідація лиха, котре накоїла негода минулого тижня. На річці Золотоношка комунальники мають прибрати три верби, що впали до водойми біля колишнього заводу металевих виробів. Нині вже готується спецтехніка. Енергетики із ТОВ «380В» протягом минулого тижня займалися вирішенням проблем після зливи у вигляді обірваних дротів. Замінили декілька ламп вуличного освітлення за заявками жителів, а також встановили три нових ліхтарі на вулиці Зої Космодем’янської. Програма освітлення в рамках проекту «Золотоноша власними руками» триває і нині свої заявки надали ще дві вулиці.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ