Катеринопільські випускники стояли на колінах перед класним керівником

Катеринопільські випускники стояли на колінах перед класним керівником

Ось і настав час нашим випускникам втупити у доросле життя. Випускний вечір – свято юності та краси, один із найнезабутніших моментів для кожного, хто прощається зі школою.

Катеринопільські випускники прийшли на нього добре підготовленими: з гарним настроєм, оберемками квітів, у вишуканих сукнях та костюмах, із чудовими номерами – піснями, танцями та гумористичними постановками, пишуть Вісті Черкащини, повідомляють Новини Черкас. Батьки усміхнені й водночас сумні, адже попереду багатьох чекає тривала розлука зі своїми кровинками, вступні хвилювання.

Кожна школа прагнула вразити гостей якоюсь родзинкою.

1-ша поруч із атестатами вручала усім випускникам "Оскари" – за гумор, розум, таланти, оригінальність, найкращому президенту, прем’єру.

2-га, навпаки, старалась віддати шану кожному учителю, згадавши всіх поіменно. Тримаючи великі роздруковані портрети наставників, діти розповідали, чим вони їм запам’яталися, дякували, дарували квіти. Найзворушливішим моментом було, коли хлопці-випускники стали на коліна з квітами перед класним керівником – Аллою Гірник, яка була для всіх не тільки учителем, але й другом.

─ У нас було чимало родинного, хатнього, ─ відповіла їм Алла Василівна. ─ Ви були моїм досягненням і натхненням. Будьте чемними, добрими і не забувайте, що школа – це дім, де завжди вас чекатимуть і з перемогами, і з поразками. Двері класної кімнати завжди для вас відкриті.

Ліцей подарував кожному своєму випускнику гороскоп на удачу. Кожен учень почув щось про себе від зірок і, разом з тим, – особисте: той бешкетник, розумник, інший – скромник, пустун і т. д.

Оригінальний сюрприз зробила випускникам 1-ї школи та ліцею учителька початкових класів Раїса Коваленко, яка зачитала ті мрії, що вони написали, навчаючись у початковій школі. Хтось хотів стати біологом, хтось – поїхати до Франції або відкрити ювелірний магазин, "скупити усі круті бренди в Катеринополі й бути найбільшою модницею", один із хлопців мріяв, "щоб батьки жили вічно і ніколи не хворіли".

Приємним сюрпризом для випускників 1-ї школи стало також те, що вів вечір їхній колишній класний керівник, а тепер – актор, співак, шоумен Станіслав Гавриш. Спеціально задля участі в святі він приїхав із Києва.

─ Станіслав Костянтинович був у нас найдовше класним керівником, і хоч покинув нас у 10 класі, для багатьох залишився справжнім другом, ─ каже Оксана Кошова.

─ Ось такий мій червень…─ хвалиться Станіслав Гавриш у "Фейсбук". – Бути ведучим випускного вечора – це честь, а випускного вечора своїх улюблених випускників – подвійна честь.

Багато в цей день діти почули також побажань та напутніх слів.

─ Хочеться побажати, щоб оцю красу, невинність, що є у вас зараз, ви пронесли через усе життя. Особливо – щоб обрали правильний фах. Завжди пам’ятайте про рідних, батьків, і, з Божим благословенням, будете всі влаштовані. В добру путь! Хай Господь благословить! ─ звернулась до випускників директор Катеринопільської ЗОШ №2 Лідія Мандрика.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ