Комісія Шполянської райради погодила усі земельні питання

29 червня 2017 року в ході підготовки до проведення наступної сесії Шполянської районної ради пройшло засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань земельних відносин, екології і природокористування, розвитку села та аграрного виробництва під головуванням Василя Вареника.

29 червня 2017 року в ході підготовки до проведення наступної сесії Шполянської районної ради пройшло засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань земельних відносин, екології і природокористування, розвитку села та аграрного виробництва під головуванням Василя Вареника.

Як інформують Новини Черкас, в засіданні комісії взяли участь голова районної ради Олександр Кузуб, заступник голови районної ради Лідія Татарина, керуючий справами районної ради Сергій Гребенюченко та завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський.

Першим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Кравченка Віктора Дмитровича для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Кравченком Віктором Дмитровичем технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 16,1925 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Другим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Кравченка Віктора Дмитровича для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Кравченком Віктором Дмитровичем технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 57,4231 га., що знаходиться в адміністративних межах Веселокутської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Наступним було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Лященка Ігоря Миколайовича для сінокосіння та випасання худоби. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Лященком Ігорем Миколайовичем технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4000 га., що знаходиться в адміністративних межах Васильківської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Четвертим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді ФО-П Гура Ю.В. для рибогосподарських потреб (став). Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення ФО-П Гура Ю.В. технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,0927 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Останнім було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають в оренді ТОВ Агрофірма "Ангус" для сінокосіння і випасання худоби. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення ТОВ Агрофірма "Ангус" технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок площею 135,5124 га., що знаходяться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Теми: Шпола
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ