Куди вказує дороговказ у центрі міста Канів?

У середу, 5 липня ц.р., на інтернет-ресурсі «Канос» з’явився критичний матеріал під назвою «Жахливий вигляд вказівника до міст-партнерів Канева поки без уваги чиновників», в якому факти висвітлюються абсолютно недостовірно. Про це повідомляють у Канівській міській раді.

Куди вказує дороговказ у центрі міста Канів?

Канівська міська рада і її виконавчий комітет знають про вигляд туристичного знаку, що розташований в центрі міста, на площі Тараса Шевченка. Утім, в подібному стані він перебуває не більше тижня, як вказують журналісти «Каноса», а 5 днів.

Так, близько 9-ї години ранку у суботу, 1 липня ц.р., в районі міського будинку культури (кінотеатру «Канів») представниками виконавчого комітету було знайдено уламки  табличок від дороговказу до міст-партнерів Канева та виявлено факт його пошкодження.

Того ж дня працівники структурних підрозділів виконкому провели самостійне розслідування, в ході якого з’ясувалося, що у ніч з 30 червня на 1 липня ц.р., близько 4-ї години ранку, групою підлітків було пошкоджено конструкцію вказівника до міст-партнерів. Факт злочину було зафіксовано на веб-камеру, встановлену на міському будинку культури, відео з якої транслюється на міському інтернет-ресурсі «Канів.нет». Його можна переглянути за посиланням http://enduro.no-ip.org/cam-reg/Kanivcam01%202017.07.01%2003:00-03:59.mp4.

До слова, окрім веб-камери, в цьому районі встановлено камери відео- спостереження Канівського відділу поліції, а також банків та магазинів, які розташовані за адресою вул.О.Кошового, 2.

У понеділок, 3 липня ц.р., до Канівського відділення поліції було відправлено  відповідного листа за вих. № 01-01-27/1378 від 03.07.2017 року, в якому повідомлено про факт вчинення невідомими особами протиправних дій. Також по-телефону Канівський міський голова Ігор Ренькас особисто зв’язався з начальником правоохоронців Сергієм Жданом і попросив невідкладно порушити провадження та розслідувати цю справу. Наразі триває слідство.

Коментар Канівського міського голови Ігоря Ренькаса:

- Туристичний вказівник «Міста-Побратими Канева» було встановлено виконавчим комітетом Канівської міської ради в 2012 році. З тих пір влада стежить за його належним виглядом. Так, востаннє таблички конструкції частково оновлювалися напередодні Дня Європи, у травні ц.р. Виготовлення нових табличок вже розпочато. Найближчим часом дороговказ до міст-побратимів буде відновлено.

- Переконаний, Канів заслуговує на звання туристичного міста і ми працюємо в цьому напрямі. Але, на жаль, привабливість і гостинність Канева залежить не тільки від влади та працівників виконавчого комітету, а й від жителів нашого міста. Саме про це свідчать подібні факти: коли квіти та дерева, посаджені комунальниками, викопуються вже наступного дня, нові лавки на набережній ламаються, викрадаються кришки від каналізаційних люків, розбиваються ліхтарі, перевертаються урни для сміття… Все це завдає значних збитків місту й гальмує, зокрема, його туристичний розвиток.

Заснований у серпні 2015-го року, портал «Канос» представляє себе як об’єктивний та професійний  інформаційний інтернет-ресурс.

 «Наші принципи - достовірність, оперативність, аргументованість та коректність. Наша мета - працювати з Вами і для Вас!», - заявляють каносці.

Утім, останнім часом дедалі частіше здається, що «Канос» пішов стежкою замовних матеріалів, дешевих наклепів і прихованого піару, чим ставить під сумнів незалежність засобів масової інформації і ганьбить звання журналіста. 

Теми: Канів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ