У Тальному відзначали День родини

Родина є найпершим цілісним орієнтиром на життєвому шляху кожного із нас. Вона формує особистість, змалечку знайомить із поняттями добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати. 8 липня 2017 року в м. Тальному на Співочому полі відзначали свято -  український День родини.

Родина є найпершим цілісним орієнтиром на життєвому шляху кожного із нас. Вона формує особистість, змалечку знайомить із поняттями добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати. 8 липня 2017 року в м. Тальному на Співочому полі відзначали свято - український День родини.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у виконавчому апараті районної ради.

В заході взяли участь депутат районної ради, начальник управління соціального захисту населення Тальнівської райдержадміністрації Маринченко Тетяна Іванівна, депутат районної ради, директор міського центру культури та дозвілля Якименко Людмила Анатоліївна,заступник голови райдержадміністрації Півторак Тетяна Олександрівна, заступник міського голови Марченко Віталій Миколайович та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Коломинська Тетяна Борисівна.

Святкова програма відбулася за сприяння управління соціального захисту населення Тальнівської райдержадміністрації та служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради.

В заході взяли участь багатодітні родини з м. Тального та району. Всіх присутніх з нагоди українського Дня родини від імені райдержадміністрації, районної ради та Тальнівської ОТГ привітали Тетяна Півторак і Віталій Марченко та нагородили почесними грамотами родини: Гончарів Ольгу Денисівну та Івана Олександровича, Білих Тетяну Миколаївну та Володимира Олександровича, Нагорняків Таїсу Іванівну та Сергія Порфировича, Сороку Руслана та Горошко Тетяну.

В програмі свята відбулися розважально-спортивні змагання «Супер-родина». В яких взяли участь 5 родин: Бабій Віктор та Валентина, Оратівські Владислав та Інна, Федорівських Руслан та Тетяна, Бабенки Станіслав та Світлана, Музиченки Микола та Наталія. Всі родини приймали участь у конкурсах: «Презентація родини», «Конкурс бутербродів», «Переправа родинного щастя», «Хто спритніший», «Збір врожаю», «Флорбол», «Долання кільця» та малювали «Портрет дружної сім’ї».

По закінченні свята журі нагородили грамотами за перемогу в родинному святі «Супер-родина» у номінації «Дружна сім’я» родину Музиченків із с. Романівка, «Найактивніша сім’я» - родину Бабенків із с. Романівка, «Хазяйновита сім’я» - родину Федорівських із м. Тальне. У номінації «Творча сім’я» перемогу отримала родина Бабій із м. Тальне, а титул «Найспортивнішої сім’ї»  здобула родина Оратівських із  м. Тальне.

По закінченні свята депутат районної ради Тетяна Маринченко привітала всіх присутніх з днем родини, та побажала присутнім щастя, добробуту, злагоди, миру та натхнення і  вручила приз глядацьких симпатій сім’ї Бабенків із с. Романівка.

Теми: Тальне
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ