Двом шанованим жителькам села Кримки виповнилось по 92 роки

Марія Іванівна Гульченко присвятила все своє життя сім’ї, виховавши сина, та роботі, маючи за плечима понад 40 років загального трудового стажу. Зараз вона щаслива бабуся двох онуків та одного правнука. Проживає одна, адже єдиний син із родиною далеко у Росії.9 та 10 липня дві місцеві жительки-однолітки із села Кримки Шполянської міської ОТГ святкували свій 92-й День народження. В селі цих бабусь неабияк шанують, адже вони доповнюють когорту почесних громадян, на трудовому прикладі та слушних порадах яких виросло не одне покоління односельчан.

9 липня святкувала свої 92 роки Ольга Коваленко, а 10 липня приймала вітання від усієї кримківської родини Марія Гульченко, повідомляють Новини Черкас.

З цієї нагоди до стареньких іменинниць з найкращими побажаннями та подарунками завітали й представники об’єднаної територіальної громади – керуюча справами виконавчого комітету Шполянської міської ради Тетяна Герус, голова ради ветеранів війни та праці міської ОТГ Микола Торба, в.о. старости села Кримки, Микола Запорожець, та працівник із соціальної роботи, Ольга Колісніченко.

Об’єднують цих двох різних жінок спогади з дитинства та юності: страшний голод 32-33 років, кривава війна та тяжкі роки післявоєнної відбудови.

Марія Іванівна Гульченко присвятила все своє життя сім’ї, виховавши сина, та роботі, маючи за плечима понад 40 років загального трудового стажу. Зараз вона щаслива бабуся двох онуків та одного правнука. Проживає одна, адже єдиний син із родиною далеко у Росії.

- Через конфліктну ситуацію між країнами, моїм рідненьким складно приїхати. Проте я не сумую, бо за мною доглядає соціальний працівник Ольга Колісніченко. В народі на таких людей кажуть, «вони від Бога» - і прибере, і подасть, і хліба принесе, вислухає та й добрим словом заспокоїть, - ділиться у розмові старенька бабуся.

Ольга Наумівна Коваленко на відміну від попередньої іменинниці у своєму житті не відчула радість материнства, тому цілком поринула в роботу - працювала протягом всього часу у місцевому колгоспі.Ольга Наумівна Коваленко на відміну від попередньої іменинниці у своєму житті не відчула радість материнства, тому цілком поринула в роботу - працювала протягом всього часу у місцевому колгоспі.

- Робила все, що скажуть - ланковою у рільничій бригаді, дояркою, носила сіно, працювала під час посівної, і в жнива, - зазначає Ольга Іванівна.

Гості побажали іменинницям, ветеранам війни, заслуженим ветеранам праці, насамперед, здоров’я, миру і спокою та пообіцяли стареньким обов’язково завітати на 100-річний ювілей.

Теми: Шпола
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ