Канівські лісівники поєднують роботу із турботами про соціальну сферу місцевих громад

Нещодавно у Державному підприємстві «Канівське лісове господарство» у робочому порядку побував начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко. В ході візиту Олександр Миколайович ознайомився безпосередньо на місці із роботою канівських лісівників, поспілкувався із директором Канівського держлісгоспу Едуардом Симоненком та головними спеціалістами підприємства.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Під час діалогу з очільником обласного управління було визначено конкретні завдання щодо подальшої роботи місцевих лісівників у справі охорони, захисту та примноження лісових масивів Канівщини, окреслено чіткі пріоритети в їх роботі. Разом із тим, канівські лісівники доповіли про виконані об’єми робіт за кожним підрозділом та окремо взятими зобов’язаннями.

Доповідаючи про виконання поставлених завдань, директор ДП «Канівське лісове господарство» Едуард Симоненко зупинився, зокрема, і на питанні плідної співпраці з місцевими громадами населених пунктів, в адміністративних межах яких розташовані лісові масиви господарства. Так, за словами Едуарда Симоненка, окрім забезпечення повного соціального пакету для своїх працівників, що включає своєчасну виплату заробітної плати та різних видів заохочень і доплат, передбачених Колективним договором між адміністрацією та трудовим колективом підприємства, останні два роки лісгосп активно долучається до питань допомоги малозахищеним жителям тутешніх сіл. ДП «Канівське лісове господарство» завжди йде назустріч проханням місцевих закладів та установ соціальної сфери, а також місцевих сільських рад.

Зокрема, лісгосп забезпечує учасників АТО на позачерговій основі паливними дровами за пільговими цінами. Дбають лісівники і про те, аби місцеве населення мало змогу цивілізовано відпочивати та набиратися сил, спілкуючись із природою. З цією метою за останній рік було капітально поремонтовано рекреаційний пункт «Рожена криниця» у Бучацькому лісництві, створено нові рекреаційні пункти «Пекарі» (с. Пекарі – Канівське лісництво) та «Заросавиця» (с. Степанці – Степанецьке лісництво). У місті Каневі в районі вулиці Маяковського стараннями лісівників за участі місцевого депутата Канівської міської ради І. Максимюка (наразі, на жаль, – покійного) було створено дитячий майданчик «Гайок». Головне, як зазначають у лісгоспі, – не збавляти обертів і працювати й надалі на благо людей, бо ж загальновідома істина: працю лісівників по-справжньому зможуть оцінити лише прийдешні покоління.

У місті Каневі в районі вулиці Маяковського стараннями лісівників за участі місцевого депутата Канівської міської ради І. Максимюка (наразі, на жаль, – покійного) було створено дитячий майданчик «Гайок»

Теми: Канів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  4. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  5. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  6. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  7. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ