Драбівські депутати розподілили гроші

Вчора, 28 липня, відбулося пленарне засідання позачергової 19 сесії Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега.

У роботі сесії взяли участь заступник голови обласної ради Вадим Гайович, голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, начальник управління транспорту облдержадміністрації Сергій Чубань, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Геннадій Андреєв, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, окремі керівники підприємств, установ і організацій, сільські, селищні голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації та громадськість району.

Передувало сесії робота в постійних комісіях та президії районної ради, на яких детально опрацьовано всі питання порядку денного сесії.

Основним питанням порядку денного було внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 №12-1/VІІ «Про районний бюджет на 2017 рік».

Начальник фінансового управління Драбівської районної державної адміністрації Тетяна Близнюк

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Близнюк ознайомила із винесенимина розгляд сесії бюджетні зміни, які викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, яка виникла в ході виконання кошторисів на 2017 рік. Вона зазначила, що збільшуютьсявидаткиза рахунок субвенцій, які передаються із обласного, сільських бюджетів відповідно рішень рад про делегування коштів районному бюджету в сумі 1 191,273 тис. грн., сума вільного залишку бюджетних коштів станом на 01.01.2017 року по загальному фонду становить 3 327,800 тис. грн.; перевиконання доходної частини бюджетускладає 1 565,364 тис. грн. Виходячи з викладеного, видатки фонду районного бюджету збільшуються на 6 084,437 тис. грн..

Заслухавши інформацію Тетяни Миколаївни, депутати прийняли рішення щодо розподілу коштів, зокрема, 550,000 тис. грн. - на виконання Програми фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територією Драбівського району, на 2016 – 2018 роки; на проведення робіт з реконструкції системи киснепостачання у районній лікарні - 400,0 тис. грн. та придбання холодильного обладнання для патологоанатомічного відділення - 75,000 тис. грн., на реалізацію проекту "Впровадження заходів з енергозбереження в будівлі Бирлівської АЗПСМ" – 92,0 тис. грн., на капітальний ремонт із заміною частини віконних блоків по Драбівській АЗПСМ – 50,0 тис. грн. та Шрамківській АЗПСМ – 20,0 тис. грн.; 100,0 тис. грн.- на професійне навчання учасників АТО та надання їм матеріальної підтримки; 30,0 тис. грн. - на проведення капітального ремонту районного Центру культури і дозвілля. На проведення капітальних ремонтів навчальних закладів – 687,0 тис. грн. (для заміни віконних блоків Драбівського НВК «загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів – гімназія»– 200,0 тис. грн. та виготовлення банерів – 50,0 тис. грн.; на заміну віконних блоків на енергозберігаючі для Безбородьківської, Демківської, Драбове-Барятинської, Погребської, Бойківщинської, Михайлівської загальноосвітніх шкіл, Рецюківського НВК по 30,0 тис. грн.; для ремонту даху їдальні Степанівської загальноосвітньої школи – 60,0 тис. грн.), на заміну котлів - 310,0 тис. грн.(Яворівському НВК - 160,0 тис. грн., Ковалівському НВК - 110,0 тис. грн., Кононівській ЗОШ - 40,0 тис. грн.) та 30,00 тис. грн. для придбання енергозберігаючого твердопаливного котла для дошкільного навчального закладу «Яблунька» с. Мойсівка. Для оплати робіт по очищенню системи опалення Погребської ЗОШ – 150,0 тис. грн., для ремонту шкільних автобусів: Свічківського НВК – 70,0 тис. грн., Драбівського НВК – 50,0 тис. грн., Золотоношківської ЗОШ – 20,0 тис. грн., Білоусівської ЗОШ – 28,0 тис. грн.

Також надано субвенцію обласному бюджету на придбання ангіограіфічного обладнання обласному кардіологічному центру – 571,8 тис. грн. та ремонт дорожнього покриття мосту через р. Дніпро – 800,0 тис. грн.

Крім того розглянуто низку питань, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

З усіх питань порядку денного роботи сесії районної ради схвалено відповідні рішення.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ