«Черкаський Дніпро» програв вдома

«Черкаський Дніпро» прикро поступився вдома МФК «Миколаїв» в рамках 3-го туру Першої ліги.

«Черкаський Дніпро» прикро поступився вдома МФК «Миколаїв» в рамках 3-го туру Першої ліги.

Чемпіонат України. Перша ліга. Сезон - 2017/18.

30 липня 2017 р., 18:00, стадіон "Центральний".

«Черкаський Дніпро» - «Миколаїв» — 0:2 (0:1)

Голи: 0:1 Рогозинський (45+1'), 0:2 Ковальов (89')

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шурубура, Резесідзе, Сутченко (Шведенко 45), Сторчоус, Крамар (Тупчієнко 67), Ічанський, Кошадзе, Смірнов (Зоря 75), Качур (Чорний 81), Колос (Бойко 59)

В запасі: Панченко, Тенжицький

Головний тренер: Олександр Кирилюк

«Миколаїв»: Важинський, Алексанов, Попов (Назаренко 83), Герасимець (Яворський 59), Цебро, Гаврилюк, Момот, Ковальов (Бессалов 90+1), Лучик, Сікорський, Рогозинський (Берко 71)

В запасі: Майборода

Головний тренер: Руслан Забранський

Попередження: Качур (44), Смірнов (72) - Ковальов (72), Попов (79)

Видалення: немає

Головний арбітр: Володимир Новохатній (м.Київ)

Перед матчем

Незважаючи на цілу масу проблем і відставку беззмінного лідера В.Г Лашкула з посади президента клубу, команда все таки змогла заявитися на сезон, продовжити виступати в Першій лізі та сформувати повноцінний ігровий склад, хоч і донині продовжує боротися за своє існування.

Стартували "дніпряни" з вольової перемоги над "Кременем", але поступилися у другому турі ФК "Оболонь-Бровар" та в 1/32 фіналу Кубка України у бойовому матчі програли ковалівському "Колосу". Останній матч проти "Колоса", в якійсь мірі, навіть можна вважати позитивним. Мова про те, що підопічні Олександра Кирилюка тепер у всеозброєнні зможуть підготуватися до матчів чемпіонату та повністю сконцентруватися на виступах у Першій лізі.

"Миколаїв" в стартових трьох офіційних матчах отримав три поразки і в Черкаси також їхав лише за перемогою.

Перший тайм

Значно активніше матч розпочали саме гості. Чіплялися за кожен м'яч та намагалися проводити більшу частину часу на нашій половині поля. На перших хвилинах команди встигли обмінятися позиційними атаками без загострень. Вже на 5-й хвилині в активі "корабел" було два удари в бік воріт. Перший заблокували захисники, а другий виявився неточним. На 11-й хвилині непоганий шанс для контратаки мали футболісти нашої команди, але Антону Крамару забракло точності. Його навіс з флангу пішов за лицьову лінію. На 15-й хвилині відбулася ще одна перевірка дальнім ударом для Ореста Будюка, а на 18-й хвилині вже Андрій Сторчоус перевіряв голкіпера гостей на увагу. Обидва удари не принесли результату. На 20-й хвилині Сікорський міг виходити один на один з нашим голкіпером, але Орест Будюк спрацював на випередження, вийшов з воріт та забрав шкіряну кулю до рук. До 30-ї хвилини команди провели ще по дві атаки без завершальної стадії, але з небезпечними прострілами. Справжні небезпечні моменти сталися пізніше. На 31-й хвилині захисники "Черкаського Дніпра" вимушені були рятувати ситуацію вибивши м'яч на кутовий, а на 34-й хвилині вже Леван Кошадзе пробивав з-за меж штрафного майданчика точно у дев'ятку, але голкіпер гостей зробив чудовий сейв та перевів м'яч на кутовий. На 36-й хвилині "корабели" відповіли дальнім ударом Попова, але він був занадто неточним. На 38-й хвилині Руслан Качур віддав непогану передачу з флангу на Левана Кошадзе. Той прибрав захисник, та пробив повз воріт, але добре полоскотав нерви гостям. "Миколаїв" відповів затяжною атакою, а вже на 45-й хвилині через провал в обороні нашої команди підопічним Руслана Забранського вдалося відкрити рахунок у матчі. Автором голу став Валерій Рогозинський. У роздягальню команди пішли за рахунку 0:1 на користь гостей.

Другий тайм

По перерві свою заміну провела наша команда. Другу половину гри футболісти МФК "Миколаїв" почали з таким же активним настроєм на перемогу, як і в першому таймі. Але гольових моментів на початку тайму створити не вдалося. На 49-й хвилині Андрій Сторчоус отримав відмінну можливість виконати штрафний і наважився пробити. М'яч пройшов над поперечиною. Наступні хвилини наша команда теж проводила в атаці, але до удару справа не дійшла, а в атаці у відповідь вже футболісти "Миколаєва" двічі намагалися пробити, але в обох ситуаціях м'яч оминав ворота нашої команди. "Черкаський Дніпро" віддав ініціативу і свідомо став грати другим номером, поки "Миколаїв" хвилин 10 прасував наш штрафний майданчик. На 58-й хвилині чергову гостроту з боку гостей погасив Орест Будюк, вчасно вийшовши з воріт. Команди провели по заміні, після чого вже підопічні Олександра Кирилюка пішли в атаку. На 63-й хвилині Руслан Качур пробивав по воротах, але не переграв голкіпера, а на 66-й хвилині вже ціла серія стандартів біля воріт гостей не змогла трансформуватися в щось небезпечне. Команди знову провели свої заміни і вже передостанню десятихвилинку футболісти "Миколаєва" вирішили залишити за собою, контролюючи м'яч і комбінуючи на половині поля черкащан. Останні ж десять хвилин пройшли під диктовку нашої команди, але до удару справу не вдавалося довести, а на 89-й хвилині під час однієї з контратак крапку в матчі поставив капітан "Миколаєва" Ковальов, забивши другий гол своєї команди та зробив рахунок 0:2. Кінцівку матчу і доданий час наша команда дограла вже будучи в пригніченому стані.

Наступний матч підопічні Олександра Кирилюка проведуть 5 серпня на виїзді. В рамках 4-го туру наша команда гостюватиме у ФК "Інгулець" (Петрове).

Кирилюк: Результат на табло - відображення тієї ситуації, що склалася зараз у Черкаському футболі

Головний тренер ФК «Черкаський Дніпро» Олександр Кирилюк прокоментував результат матчу проти МФК «Миколаїв»:

Забранський: В Черкасах завжди грати важко

Головний тренер МФК «Миколаїв» Руслан Забранський прокоментував результат матчу з ФК «Черкаський Дніпро»:

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ